promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
20 éves lett a szexi Forstner Csenge, ultramini ruciban bulizta át az éjszakát a dögös TikTok sztár
Borítókép:  https://www.youtube.com/@CsengeForstner
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Nemrégiben átlépte a második X.-et Magyarország egyik legfoglalkoztatottabb influenszere, melyet fényűző partival ünnepelt meg.

Az ember azt sem tudja már, hogy pontosan hol és mit nézzen, annyi videómegosztó és tartalomgyártó van, hogy gyakorlatilag teljesen elkeveredik ezek között. A feltöltőknek se szeri, se száma, mindenki sztár szeretne lenni, ez azonban csak néhányuknak sikerül. Ebből a mélytenger rengeteg versenyző közül sikerült kiemelkednie az éppenhogy húsz éves Forstner Csengének. A leányzó 5 évet élt Amerikában, ahonnan előszeretettel vlogolt, azonban nemrégiben újra Magyarországra húzta a szíve.

A divatos, szinte már modellnek is beillő lány szívesen mutatja meg nagy műgonddal kiválasztott outfitjeit, azonban jóval több van benne a csinos pofinál:

A Forbes a legbefolyásosabb női influenszernek választotta, azonban vegyes mezőnyben is igen szép helyezést ért el.

Posztonként több százezer forintot keres, megkeresései pedig bőven akadnak, így fiatal kora ellenére relatíve nagy vagyonra tett már szert. Megkereséseit nem ő, hanem egy ügynökség kezeli, azonban a vállalt szponzorációkról közösen döntenek, így pénzügyi tudatosság és előrelátás is jellemzi a hölgyet.

Születésnapját az Instagramja tanulsága szerint rengeteg, kedves barátja körében töltötte, szemmel láthatóan sugárzik a boldogságtól. A partira ebben a hófehér miniruhában érkezett, ami kiemeli csodás alakját, látszik, hogy nem véletlenül foglalkoztatja őt rengeteg cég influenszerként.

Egyébként, ha valakinek nem lenne ismerős a hölgy, akkor ez volt az a videója, amire felfigyelt a nagyközönség. Cuki kevert magyar angol kiejtéssel mondja ki kedvenc kávéja nevét, amit meg is kóstol és szemmel láthatóan ízlik neki. Innen ragadt rá az a név, hogy "sékeneszpresszau lány". A kis ragadványt már maga mögött hagyná, Hajdú Péter műsorában nyilatkozott arról, hogy lelkileg mennyire megterheli ez az egész bestakulyázás és szívesen kipróbálná magát új szerepekben is.

Forrás: Frizbi TV

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás