promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Hajdú Péter megtörte a csendet: „Úgy döntöttünk, ne folytatódjon”
Borítókép:  Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Hajdú Péter elmondta, miért lett vége.

Miközben az Eszterrel való házasságkötésre készül, Hajdú Péter tanácsadói munkája véget ér a TV2-nél, hiszen június végén lejár a határozott időre szóló szerződésre. Elterjedt a hír, hogy a Frizbi műsorvezetőjét kirúgták a csatornától. A médiaszakember most megtörte a csendet, és őszintén elmondta, miért is lett vége a közös munkának.

Hajdú Péter a Blikk-nek adott interjúban idézte fel a napot, amikor felajánlották neki az elnöki tanácsadói posztot, majd rögtön hozzátette, hogy abban állapodtak meg Vaszily Miklóssal, hogy még mielőtt le fog járni az egy évre szóló szerződés, át fogják beszélni a jövőt.

„Ez meg is történt, és mindketten egyetértettünk abban, hogy én kreatívabb ember vagyok egy tanácsadói státusznál”

- fogalmazott Péter, aki szerint egy kreatív embernek nem elégíti ki a vágyait egy ilyen munka; még akkor sem, ha olyan ember mellett dolgozhat, mint Vaszily Miklós.

Mint elmondta, ez senkinek sem volt egy komfortos helyzet, hiszen neki komoly versenykorlátozása volt, ami azt jelentette, hogy nem mehetett másik csatornához - ez alól kivételt képezett egy RTL Reggeli-ben való szereplés. Hajdú számára megtiszteltetés volt ez az egy év a TV2-nél, de most úgy látta, tényleg itt a vége.

„Elmúlt egy év, de mindketten úgy döntöttünk, ne folytatódjon, ha lejár a szerződésem. Tehát azok a hírek, miszerint engem kirúgtak a TV2-től, elég erős állítások, mivel nem volt semmilyen operatív feladatom a csatornánál”

Hajdú Péter elárulta, hogy ezután sem fog unatkozni, hiszen a Frizbi TV adásai igen jó megtekintéssel futnak a YouTube-on, és már javában készítik a műsor váltótársaként szolgáló produkciót, ami egy Összezárva Hajdú Péterrel-hez hasonló reality talkshow lesz. A Beköltözve Hajdú Péterhez valamikor ősszel fog indulni.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás