promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Hajdú Péter lapátra került, ezzel vége
Borítókép:  Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Hajdú Péterre nincs többé szükség, elvesztette a munkáját.

Hajdú Péter jelenleg is a Frizbi TV-be csinálja az interjúkat, és most már teljes erőbedobással tud ezzel foglalkozni, ugyanis megszűnt a munkaviszonya a TV2-nél. A Media1 írta meg, hogy Hajdú Péter lapátra került, mivel hamarosan lejár a határozott időre szóló munkaszerződése, és a csatorna nem is kívánja meghosszabbítani azt.

Hajdú még 2022 júliusában lett Vaszily Miklós, a TV2 Média Csoport igazgatósági elnökének tanácsadója, miután kirúgták a Media Vivantis Zrt. éléről, ami a Life TV-t és az Ozone TV-t is működteti. Mivel június 30-ági tart a határozott idejű munkaviszonya, a portál megkereste a TV2 Sajtóosztályát, hogy megtudják, továbbra is számolnak-e Hajdú Péterrel.

„Vaszily Miklóst sokrétű elnöki feladataiban több szakember is segíti tanácsadóként. A Hajdú Péterrel kötött határozott idejű tanácsadói szerződés június 30-án lejár”

Azt nem tudni, hogy Hajdú a Frizbi TV mellett mást is fog-e csinálni, mindazonáltal a nézők még ma is találkozhatnak az Összezárva Hajdú Péterrel ismétléseivel a Life TV-n. Annyi biztos, hogy esze ágában sincs visszamenni a hagyományos, lineáris televízióba, hiszen egy korábbi nyilatkozatban elárulta, hogy a youtuberkedéssel elég jó pénzt keres.

„Éreztem, hogy ez a jövő, hiszen láttam magamon és a páromon is, hogy egyre kevesebbet nézünk tévét, inkább a streaming-szolgáltatásokat és az internetet helyezzük előtérbe. A döntésemben megerősített az is, amikor a cicciolinás Összezárva adásomból feltettünk egy részletet a YouTube-ra és rövid idő alatt kétmilliós megtekintést ért el. A Frizbi sikere jól bizonyítja, hogy megérte váltani”

- mondta akkor a műsorvezető.

A Frizbi TV következő adásának vendége Schobert Norbi lesz; a műsorba az alábbi videóban nézhettek bele:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás