promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Hajdú Péter szakmát vált? A saját műsorában kuncsorgott munkáért
Borítókép:  Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Hajdú Péter lehet azonnal váltana, ha Magyarország egyik leggazdagabb emberével dolgozhatna együtt.

Már nem kell sokat aludni, és jön a Cápák között egyik befektetőjének a saját műsora az RTL-en. Az álommelót (Apprentice) külföldön imádják a nézők, így nem is csoda, hogy a világ egyik legsikeresebb üzleti realityje.

Balogh Levente most nem kezdő vállalkozókat fog segíteni, hanem az a célja, hogy megtalálja maga mellé a tökéletes asszisztenst. Természetesen nem arról lesz szó, hogy Magyarország egyik leggazdagabb embere kielemzi az önéletrajzokat, aztán elbeszélget mindenkivel, mivel ebből nem lehetne show.

A jelentkezőknek adásról-adásra a munkakörhöz kapcsolódó feladatokat kell majd elvégezniük, hogy ezzel is bizonyítsák rátermettségüket a pozícióra.

A tét nem kicsi, ugyanis, akit a műsor végén Balogh Levente kiválaszt, elnyeri az egy évre határozott idejű szerződéssel járó álommelót, a bruttó 3 millió forintos fizetést, egy felső középkategóriás céges autót és egyéb juttatásokat.

Az álommeló április 3-án hétfő este érkezik az RTL-re, és remélhetőleg ugyanúgy meg fogja fogni a közönséget, mint a Cápák között. Akiknek elege van a celebekből, azoknak ez a műsor lesz az abszolút jó választás.

Hajdú Péter sem hagyta ki a lehetőséget, hogy beszélgessen egyet Magyarország egyik leggazdagabb emberével a műsor előtt. A következő Frizbiben kiderül, hogy a sikeres üzletember hogyan jutott el idáig, amikor édesapjától még veszteségesen vásárolta meg a Szentkirályi ásványvizet.

Amikor Hajdú Péter megtudta a műsorában, hogy Az álommeló nyertese milyen jó pozícióba kerül, poénból még ő is elkezdett kuncsorogni a munkáért.

„Miért nem szóltál? Jóban vagyunk, minden akadályt vettem volna”

- vicceskedett a híres riporter.

A Szentkirályit 2004-ben a világ legjobb ásványvizének választották: szénsavmentes kategóriában elnyerte a párizsi Aqua-Eauscar-díjat, maga mögé utasítva a világ híres, nagy múltú ásványvizeit.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás