promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Rendkívüli műsorváltozás: az RTL és a TV2 is alaposan felborít mindent
Borítókép:  RTL
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Indul a totális tavasz a magyarországi kereskedelmi tévéken, így az RTL és a TV2 is komoly műsorrend változást jelentett be.

A streaming megjelenésével - amivel bár imádjuk kikapcsolni az agyunkat - még nem sikerült kiütni a nyeregből a tévét. Sorozatokat már nem igazán nézünk, de a különböző showműsorok még hatalmas nézettséget tudnak Magyarországon. Az RTL és a TV2 újra és újra harcba is száll azért, hogy le tudja venni a lábáról a közönséget.

Megérkezett a tavasz, és nem csak a természetben lesz megújulás, hanem a két kereskedelmi csatornánál is. Ezért az RTL és a TV2 fel is borítja a megszokott műsorrendet.

jövő hét hétfőtől, azaz április 3-ától az RTL-en a 19:35-kor kezdődő Drága örökösök után jön Az álommeló amiben a Cápák között című üzleti show-ból ismert Balogh Levente keresi az elnöki asszisztensét. A jelentkezőknek adásról-adásra a munkakörhöz kapcsolódó feladatokat kell majd elvégezniük, hogy ezzel is bizonyítsák rátermettségüket a pozícióra.

A pozícióra rengetegen adták be a jelentkezést és már az első adásból kiderül, hogy kik azok a szerencsések, akik ringbe szállhatnak a munkáért. A tét hatalmas, ugyanis, akit a műsor végén Levente kiválaszt, elnyeri az egy évre határozott idejű szerződéssel járó álommelót, a bruttó 3 millió forintos fizetést, egy felső középkategóriás céges autót és egyéb juttatásokat.

A mi kis falunk ismétlései helyett minden hétköznap sugárzott Az álommeló után, 22:10-es kezdettel A Séf meg a többiek ismétléseire kerül sor.

Természetesen a TV2-őnek is tartania kell a tempót, ahol már leforgatták a Séfek séfe új évadát, most meg az Ázsia Expresszen a sor.

Az RTL riválisánál hétfőtől szintén újítás lesz, mivel indul  Till Attila műsorvezetésével megvalósuló Ütős Ötös című vetélkedő, ami a Hazatalálsz című napi sorozatot váltja.

A 19:50-től sugárzott Zsákbamacska után, 21:35-től kezdődő műsor egy családi vetélkedő, amelyben ismert emberek családtagjaikkal, barátaikkal vagy hozzájuk közel álló személyekkel alkotnak 5-5 fős csapatokat, akiknek azt kell kitalálniuk, hogy bizonyos kérdésekre milyen gyakori választ adott az utca embere.

Az Ütős Ötös után, 22:55-től pedig az Újratervezés című dokureality ismétlései zárják az esti műsorsávot.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás