promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Lelepleződött Alekosz kíméletlen Való Világos titka – lehet az Ázsia Expresszbe is ezért került be
Borítókép:  TV2 Play
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Alekosz az RTL-en igazából a Randi show című műsorban tűnt volna fel, de jobbnak látták, ha átpakolják őt egy másik showba.

A nem is annyira távoli múltban véget ért a Való Világ 11-ik szezonja, amit VV Kriszti nyert meg. Bár sokak szerint kicsit gyengére sikerült ez az évad, ettől függetlenül mindenkinek megvolt a maga kedvence a végén. Bár a semlegesek sokan úgy voltak vele, hogy mindegy, csak ne VV Melina nyerjen.

Az azonban már a távoli múlt, amikor VV Alekosz feltűnt az akkor még RTL Klub képernyőjén, és a stílusával levette a lábáról fél Magyarországot.

A legtöbb néző szerint a Való Világ történetében a negyedik volt a legjobb szezon, és ennek sokszor elő is szokták venni a jeleneteit. Az RTL pluszon még csak az első három évaddal lehet nosztalgiázni, de remélhetőleg hamarosan felkerül a többi is.

Az egykori reality hős mondhatni óriásit robbantott anno, mivel a közönség úgy döntött, hogy ő nyerje meg a Való Világ negyedik szériáját. Rubin Kristóf, a Való Világ 4 főszerkesztője a celebet a valaha élt legjobb magyar realityszereplőnek titulálta.

Alekosz aztán átment a TV2-höz, és szép lassan eltűnt a képernyőről. Anno még közönségszavazást is tartottak, hogy akarják-e még őt látni a tévében, de a többség a nemre kattintott. A celeb azonban valahogy mindig a bulvárlapok reflektorfényébe tud kerülni, most ráadásul vissza is fog térni az Ázsia Expresszben.

Nem olyan rég felkerült TiTok-ra egy beszélgetés részlet, amiből az derül ki, hogy nagyon is tudatosan akarták őt betenni az RTL Klub műsorába, bár az elején nem is abba jelentkezett.

„A Való Világ (negyedik évad) előtt fél évvel indított az RTL egy műsort, az volt a címe, hogy Randi show. Kukázták ott az embereket a castingra, boldog-boldogtalant behívtak, akinek ott volt az adatlapján, hogy egyedülálló. Elmentem egy próbafelvételre, ami aztán nem került adásba, az egész műsort lehúzták. De az ottani főszerkesztő (Rubin Kristóf), aki aztán a Való Világot is főszerkesztette. (…) Behívatott az irodájába, és mondta, hogy Alekosz: Való Világ! Az a te életed útja”

- mesélte Alekosz, aki aztán rávágta, hogy már alig várja, hogy konyakos pohárral a kezében nézze a műsort, de az RTL főszerkesztője azt mondta, hogy ezt ő bizony belülről fogja nézni.

Alekosz végül nem csak belülről nézte a showt, hanem be is zsebelte a dobogó legfelső fokát. Most tehát az Ázsia Expresszben fog visszatérni a TV2 csatornáján, és eltökélt szándéka, hogy ezt is megnyerje.

Lehet ugyanúgy, mint az RTL showjánál, az Ázsia Expressz főszerkesztője is meglátta Alekoszban a lehetőséget?

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás