promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Pofátlan drágaság van a TV2-nél: a Sztárban Sztár döntőjéért több pénzt akarnak legombolni a nézőkről, mint egy világsztár koncertjéért
Borítókép:  TV2
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

A Sztárban Sztár műsora csúnyán kihasználja a közönség pénztárcáját. 

A Sztárban Sztár kilencedik szériája hatalmas sikerrel fut a TV2-n, a nézettség az egekben. A nézők hiába láttak már ezerféle átalakulást megannyi énekestől, egyszerűen nem unják meg a nagyszabású, átalakulós showműsort. A zsűri folyamatosan megújul, a szereplőgárda is minden évadban más, de a Sztárban Sztár töretlenül az ország legnagyobb házibulija. Tudomásunkra jutott viszont, hogy a TV2 nagyon nem fél elkérni a műsorba való belépőnek az árát, és a műsor döntő adására már tényleg olyan árat kérnek el a jegyekért, mely drágább, mint egy hazai vagy akár külföldi sztár koncertjére a jegy. 

A TV2 szórakoztató műsorának végső döntőjére egészen döbbenetes, de 39 990 forintért lehet jegyet venni. A TV2 sajtóosztálya nem szégyenli felvállalni a pofátlanul drága jegyárakat, magyarázatuk is van a dologra, írja a Blikk.

„A TV2 idén is értékesít jegyeket az élő show-műsorokra, így a Sztárban Sztárra is. A nézők a stúdióban megtapasztalhatják egy ilyen nagyszabású tévéshow különleges atmoszféráját, közelről láthatják az előadókat, műsorvezetőket. A stúdióban az ülőhelyek száma korlátozott, így nagy rájuk az igény. Az árakat minden évad elején több tényező alapján határozzuk meg, köztük a rendelkezésre álló ülőhelyek száma”

A Sztárban Sztár stúdiója meglehetősen kicsi és ha valaki rendszeresen nézi a műsort, láthatta már, hogy a fellépők rokonai, barátai is a közönségben ülnek, a fizetett statisztákról nem is beszélve, tehát valóban nem marad sok ülőhely a "rendes" fizetős közönségnek már. Pont ezért még jobban felháborító, hogy akik még így is szeretnének részt venni a műsor forgatásán, még ilyen mértékben le is gombolja őket a csatorna. 

A brutálisan drága jegyárak persze sokaknál kiverték a biztosítékot. A Facebookon is áll a bál ezzel kapcsolatban, és sok kommentelő nevetségesnek és pofátlannak tartja a csatorna magyas jegyárát. 

„Nagyon megérdemli, aki ennyit ad érte. Biztosan nagy értéket-élményt képvisel, csak egy villanásra néztem bele, de nagyon megviselt....a vakondot is, fárasztó volt neki oly sokáig lefelé néznie

Igényes produkció az igényes közönségnek... Ha fizetnének nekem érte, akkor se nézném! Semmilyen kulturális vagy műveltségi értéket nem hordoznak magukban az ilyen, és ehhez hasonló műsorok. Bár biztosan van egy olyan réteg Magyarországon, akiknek ez jelenti az "etalont". Sajnos már mindent el tudok képzelni..

Édesanyám másfél heti nyugdíja. Nekünk kb egytizednyi gázszámlánk. Minden relatív. Az árak az egekben, a nyugdíjak a padlón

Még a Sziget napijegy is csak 29-ről indul”

-írták a kommentelők. 

Szakértőknél is betalált a drága jegyár, van, aki szerint ez már irreálisan magas árfekvés egy magyar tévés műsor jegyéért. 

Indokolatlanul magasnak tűnik ez az összeg, mert ebben az árban nincs benne a találkozás a sztárokkal, autogram vagy bármilyen ajándék. Az infláció alaposan felhajtotta az árat

Érdekesség, hogy a Sztárban Sztár mostani évadának szereplőinek koncertjére külön-külön nem kerül ennyibe a jegy, hiszen egy ValMar vagy egy Blahalouisiana koncertre is el lehet menni már pár ezer forintból. De még világhírű a Guns N' Roses budapesti koncertjére is 27 200 forint volt csak a jegy, ami akárhogy is nézzük, jóval kevesebb, mint a TV2 produkciójára szóló jegy. 

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás