promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Csalás a Sztárban sztár-ban? Teljesen kiakadtak a nézők, rázúdult a TV2-re a népharag
Borítókép:  TV2 (screenshot)
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Kemény vádakkal illetik a TV2-t a Sztárban sztár nézői.

Vasárnap este már jóval korábbi időpontban, de ismét berobbant a Sztárban sztár élő show-ja a TV2-re, és azóta is forrnak az indulatok a közösségi médiában a kieső miatt, mivel a nézők szerint csalás történt, nem volt indokolt a kieső személye.

Talán a mostani show még erősebb volt színvonalban, mint az első, és rögtön Tarján Zsófi indította az adást egy fantasztikus James Brown átalakulással:

Zsófi maximális pontot kapott a zsűritől, és mindenkit lenyűgözött, pont ezért volt döbbenetes, hogy a végén ő is ott állt a 3 legkevesebb szavazatot kapott produkció között. Végül a zsűri úgy döntött, hogy Schoblocher Barbarát menti meg, Kamarás Iván, illetve Tarján Zsófi kettőséből pedig az utóbbi versenyző kapott kevesebb pontot a nézőktől. Ami azért furcsa, mert a közösségi oldalak kommentjeit végigböngészve megállapítható, hogy a nézők is odáig voltak Zsófiért – a közönség bundát sejt a háttérben.

„Ez az ország süket, idióta, nem normális. Zsófi, nagyon király voltál, mi veszítünk nézők a kieséseddel.. Nagyon nagyon sajnálom, de te ne szomorkodj, menetelj csak tovább a bandáddal, sok sikert!!!”

„Te voltál a legjobb! Tehetséges vagy nagyon nagyon!”

„Ezt Zsófi, hogy érdemelte ki? Valami nem stimmel! Nagyon jó volt!”

„Annyira nem tisztázott, hogyan jönnek létre a kiesések. T. Zsófi igenis tehetséges. A K. Iván egy nulla es mégis ő maradt bent. A szombat esti táncban ugyanez volt. Valami nagy disznóság lehet mögötte.”

„Bunda”.

„Ivánnak már múltkor ki kellett volna esnie, most pedig te esel ki, pedig mindkét adásban nagyon jó voltál a zsűri szerint is. Sajnálom, hogy kiestél”

– írják a felháborodott kommentelők Facebookon és Instagramon.

Tény, hogy Tarján Zsófi produkciója kétszer is maximum pontszámot kapott az este, tehát valóban furcsa, hogy végül ő esett ki, de úgy látszik, hogy Kamarás Ivánnak olyan nagy a rajongótábora, hogy kétszer is megmentették már őt a kieséstől – az első adásban, Zdroba Patrikot győzte le.

Tarján Zsófi nem búsul nagyon, de azért megosztott egy melankolikus hangulatú fricskavideót a közösségi oldalán, melyben már nem tűnik túl vidámnak a kiesése miatt.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás