promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Céges videóhíváson bukott le a férfi, azonban az, hogy kivel csalta a feleségét mindennél megdöbbentőbb volt
Borítókép:  Profimedia/Illusztráció
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Valószínűleg én vagyok a legszerencsétlenebb férfi a világon, szeretném, ha okulnátok a történetemből.

Az okokat most nem szeretném magyarázni, hogy miért alakult így, ahogy, a lényeg, hogy megtörtént és annyira könnyen elkerülhető lett volna. A feleségemmel már egy jó ideje elhidegültünk egymástól és hát, valószínűleg nem ez a legjobb megoldás, azonban végül lett egy szeretőm. Tüzes, forró, érzéki nő, imádom minden porcikáját. Céges ügyekben gyakran utazom és neki is olyan a munkája, hogy sokszor el tud szabadulni, így a találkozásaink viszonylag sűrűn meg vannak oldva.

Most is egy ilyenen voltam, ahová elkísért a kedvesem is, azonban anyira túlfűtött voltam már az este gondolatától, hogy több ponton is elég súlyos hibákat követtem el:

Az első hiba az volt, hogy nem mentem le a párommal vacsorázni, mivel túl fáradt voltam az utazás után, így ő egyedül indult el. A második hiba az volt, hogy elfelejtettem, hogy egy céges meeting meg van beszélve, ahol videón prezentálni kell, hogy mit fogok pontosan mondani az ügyfeleknek, akik miatt ideutaztam. A harmadik hiba az volt, hogy elfelejtettem az épp vacsorázó kedvesemnek üzenni, hogy igyon meg még egy koktélt, mivel épp hívásban leszek, a hotelszoba pedig elég kicsi és mindenképpen zavarnánk egymást. Ezek együttesen azt eredményezték, hogy a videóhívás közben hazaérkezett a szeretőm, aki hangosan rámköszönt és jelezte, hogy hozott nekem is kaját, illetve azt is, hogy mennyi mindent szeretne velem hamarosan csinálni amit meg is mutatott, mert a liftben már levette a ruháját és csak egy ballonkabát volt rajta.

Azt hinnétek, hogy mindenki megértő volt és kuncogtak, aki esetleg tudta, hogy feleségem van, az elegánsan félrenéz, viszont a negyedik és egyben legsúlyosabb hiba kimaradt a felsorolásból: a főnököm felesége volt velem a szobában.

Mikor a fedetlen keblű hölgy telibe belenézett a kamerába, amit én meredten bámultam és leesett neki, hogy épp a férjével szemezünk, akkor fagyott meg igazán a hangulat.

Azonban (és azt hiszem ez volt az a pillanat, amikor én is eldöntöttem, hogy elhagyom a feleségemet) egy rövid idő után elmosolyodott majd azt mondta a kamerába: el akarok válni, ő pedig már fel akar mondani egy ideje. Hogy lehetsz ennyire spúr, hogy csak egy ilyen kicsi hotelszobát fizetsz neki?

Majd kinyomta a hívást.

A holmimért a céghez nem mentem be, a feleségemmel pedig a hazautazás után beszéltem, aki nem lepődött meg azon, hogy szét akarok költözni. A kérdéses hölggyel azóta is együtt vagyunk és a baráti társaságba hatalmasakat szoktak nevetni azon, hogy ilyen lehetetlenül még senki sem bukott le.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás