promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Az étteremben a pincér elém tette le a számlát mikor a pasimmal voltam: szólni akartam de ekkor egy írást vettem észre rajta
Borítókép:  Profimédia/Illusztráció
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Mikor megláttam mit írt a pincér a blokkra, azonnal elrohantam.

Gréta és szerelme egy romantikus estét töltöttek együtt az egyik nívós budapesti étteremben. Az este végén mikor fizetésre került a sor, akkor a pincér Gréta elé tette le a számlát. Most az ő történetét olvashatjátok:

Annyira ostobának és szánalmasnak érzem magam, hogy nem tudom mit csináljak. Már minden barátomnak és rokonomnak elmeséltem a történteket, hátha enyhül valamit a fájdalmam és a csalódottságom, de semmi nem segít, így megpróbálom kiírni magamból, hátha. A barátom és én négy hónapja voltunk együtt. Nagyon nagyon jóképű pasi, vicces, humoros, többször meg is fordult a fejemben, hogy vajon miért van velem, mert én hozzá képest egy szürke kisegér vagyok. Mindenesetre úgy tűnt, hogy valóban szeret, jól elvoltunk, rendben volt az intimitás és sokat jártunk el közös programokra. Anyagilag sem áll rosszul, így igazán szórakoztató helyekre van lehetőségünk eljutni, ilyen volt nem olyan régen egy fantasztikus étterem, ahová már nagyon régóta vágytam.

Hihetetlen boldog voltam, amikor megláttam a helyet, a pincér már az ajtóban várt és odavezetett a helyünkhöz. Remekül éreztem magam, jót beszélgettünk, annyit vettem csak észre, hogy a pincér olyan furcsán méreget minket és mintha keresné velem a szemkontaktust. Nem tulajdonítottam neki nagy jelentőséget, csak élveztem a pillanatot és az álomrandinkat. Aztán a fizetésre került a sor és a párom pont elment mosdóba mikor a pincér elém rakta le a számlát, majd ki is nyitotta azt, ami tudtommal nem szokás. Mikor odanéztem, akkor láttam meg, hogy egy írás van rajta. Közelebbről megnézve egy figyelmeztetés volt:

Nagyon aranyos lánynak tűnsz és sajnálom, hogy tőlem kell megtudnod, de a héten te vagy a harmadik nő, akivel idejött.

Gyorsan körülnéztem, hogy látom-e valahol a pincért, de sehol nem volt. Leizzadtam, hevesen vert a szívem, begörcsölt a gyomrom. Tényleg átvert volna? Beigazolódik amitől féltem, hogy nem vagyok neki elég? Rettegtem. Ekkor ért vissza a mosdóból és megfogta a számlát, hogy fizessen. Végig olvasta a feliratot és kikerekedett szemekkel nézett rám.

Megmagyarázom, mondta, majd elismerte, hogy tényleg minden nap más nővel jött ide, de csak azért, mert biztos akart lenni abban, hogy velem akar lenni és nem hozzák kísértésbe más nők. Kettőnkért tette, állítása szerint.

[[cikk3]]

Elsírtam magam, ott helyben. Nagyon kellemetlen volt, oda is jött egy másik pincér, hogy van-e valami probléma, de én csak sarkon fordultam és eljöttem. A pasimat nem akarták fizetés nélkül kiengedni és így nyertem egy kis időt: pont jött egy busz, amire felszálltam, képtelen lettem volna vele akár még egy mondatot is váltani. Ő azóta is keres, bocsánatot akar kérni és nem érti, hogy miért nem értem a magyarázatát és hogy ennyire nem kellene mérgesnek lennem. De valóban nem? Azt sem tudom történt-e közöttük valami komolyabb, de egyáltalán, ha ilyen játszmákat csinál a hátam mögött, bevallaná-e egyáltalán, hogy ténylegesen megcsalt? De az a baj, hogy még mindig nagyon szeretem. Meg lehet bízni a másikban egy ilyen után?

Amennyiben szeretnétek ehhez hasonló szomorú sorsokról, kemény döntésekről, vagy csúnya árulásokról olvasni, akkor lépjetek be a Promotions kifejezetten pikáns csoportjába, ahol rengeteg ilyen történettel találkozhattok: IDE kattintva megtehetitek.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás