promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Őrület, hogy az időjárás mit művel ezekben az országrészekben, azonnal tudnod kell erről - részletes időjárás-előrejelzés
Borítókép:  Profimedia/illusztráció
Időjárás
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Ezen a héten látványosan változatos időjárásban lehet részünk majd a meteorológusok szerint.

Az előző hét inkább volt télies, nagyon sok helyen fagyott is reggelenként, ráadásul a meteorológusok is úgy mondták be, hogy ez lesz az első igazi téli hetünk majd ezen a télen. És igazuk lett, az időjárás ugyan néha tartogatott napsütést az egyes országrészekben, de jobbára tényleg hideg volt, még hétvégén is.

Ám amikor már mindenki azt gondolná, hogy marad így minden, és most rövidtávon tuti, hogy nem lesz semmiféle változás, majd csak hosszú távon jöhet valami nagyobb fordulat, akkor olyan időjárás-jelentés, időjárás előrejelzés érkezik, amelyre kevesen számítottak volna.

Mégis mi következik tehát?

Az Időképen arról lehet olvasni, hogy kedden eleinte napos idő lesz, hószállingózás, valamint az északi és az északkeleti országrészben helyenként kisebb hózápor is előfordulhat. Hajnalban pedig -7 és -1 fok között változik majd a hőmérséklet az egyes országrészekben. A HungaroMet-en pedig arról olvashatunk, hogy kedden kifehérednek majd a déli tájak, a legtöbb hó pedig Baranya vármegyében eshet majd.

Kiváltképp a Mecsekben.

Szerdától pedig már enyhülés kezdődik, majd csütörtöktől újra berobban a tavasz, és majd ezek után még egy nagyobb változás jön, hiszen pénteken már vissza is tér a tél. De hogy ez pontosan mit jelent Magyarországra nézve, azaz az egyes országrészekre nézve? A HungaroMet térképes előrejelzésében ezt a rengeteg változást meg tudjátok nézni úgy is, hogy megnézitek, a ti lakhelyeteken pontosan mi várható majd ebből a rengeteg kis fordulatból.

Íme a térkép a megannyi magyarázattal karöltve:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás