promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Itt a bizonyíték, Arnold Schwarzenegger egy férfi miatt jár Magyarországra, sokan ismerik
Borítókép:  Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Arnold Schwarzenegger nem akárki miatt jön olyan sokszor Magyarországra.

Sokaknak feltűnhetett, hogy a Terminátor-filmek és A feláldozhatók sztárja, Arnold Schwarzenegger gyakran jön Magyarországra, de sokáig senki sem tudta, miért. Kiderült, hogy nem egy filmforgatásról van szó, még csak arról sem, hogy Vajna Tímea családját látogatná meg - hiszen nemrég olyan lesifotók készültek kettejükről, hogy máris összeboronálták őket -, Schwarzi egy férfi miatt jön olyan sokszor Magyarországra, és azt is tudjuk, hogy kicsoda az illető, és miért olyan fontos a világsztárnak.

Arnold Schwarzenegger nem titkolja, hogy nagyon szereti kis hazánkat, szívesen jön el hozzánk bármikor, amikor ideje van rá, és amikor nálunk van, akkor mindig posztol képeket a közösségi oldalára. Aztán egyszer feltűnt mellette egy titokzatos, izmos férfi, akivel egyre több közös fotó készült, a rajongók pedig arról találgattak, hogy ki lehet az illető, pedig sokan ismerik őt, főleg akik rendszeresen járnak edzőterembe.

Kiderült, hogy a Terminátor még 2015-ben ismerkedett meg a férfival egy testépítő szemináriumon, és hamar jóban lettek. A férfi akkor vállalta, hogy a világsztár sofőrje lesz, elkezdtek németül beszélgetni, majd abban maradtak, hogy ha Arnold majd a legutóbbi Terminátor miatt hazánkba jön forgatni, akkor újra találkoznak majd. A feláldozhatók színésze be is tartotta az ígéretét, a forgatás szüneteiben mindig együtt voltak, sokat beszélgettek, és barátságot kötöttek, ami a mai napig is kitart.

Szedlacskó Ádám magyar vállalkozó talán maga sem gondolta volna, hogy egyszer ilyen barátja lesz, mint Arnold Schwarzenegger, pedig konditermében, a Flex Gym-ben sok világsztár megfordult már:

többek között Jamie Foxx, Henry Cavill, és Dwayne Johnson.

Ádámot persze nem csak a testépítés foglalkoztatja, a sakkozás is nagy szenvedélye, és ebben is hasonlítanak Arnold Schwarzeneggerre, szóval amikor találkoznak, naponta akár több játszmát is lenyomnak, közben pedig elfüstölnek egy-két szivart. Emellett gyakran edzenek együtt - hol a budapesti Flex Gym-ben, hol Arnold Venice Beach-i konditermében, ami azt jelenti, hogy Ádám is látogatja Schwarzit Amerikában.

(via)

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás