promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Arnold Schwarzenegger olyat mondott Magyarországról, amit még soha senki nem jelentett ki így világsztárok közül
Borítókép:  Profimedia/ Illusztráció
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

A Terminátor sztárja is megszólalt hazánkról, érdekes dolgokat mondott.

Elképesztő már a sor azokról a világsztárokról, akik megfordultak már hazánkban. Nem csoda ez, hiszen rengeteg hollywoodi blockbuster egyes jeleneteit vagy kompletten az egész filmet nálunk vették fel. Impozáns a filmek sora is, és nagyon sok sztár reflektál magára Magyarországra is, sőt, sokan vannak köztük olyanok is, akik kiléptek Budapestről, és megnézték a magyar vidéket is. 

Olyan helyeken fordultak meg, ahol meglepetésként érte a vendégvárókat is, hogy szupersztárok sétálnak be a vendéglátóhelyekre vagy boltokba.

Korábban Mel Gibson a Balaton mellékre nézett le, a Star Wars- és az Indiana Jones-filmek sztárja, Harrison Ford pedig biciklivel indult neki a magyar vidéknek. Korábban pedig a Dűne második részében megjelenő, a hosszú kimaradás után a vásznon feltűnő, lenyűgözően ikonikus színész, Christopher Walken pedig külön kiemelte azt is, hogy neki hozzáadott a Dűne forgatásához az is, hogy végre így ellátogathatott Budapestre is.

De mit mondott a Terminátor?

Arnold Schwarzenegger kommentje pedig Magyarországról azért is érdekes, hiszen a sztár itt született Ausztriában, Közép-Európában, nem is olyan távol a magyar határtól, egy kis hegyi községben, ahol most a szülőháza Schwarzenegger Múzeum, ahol azt is megnézhetjük, hogy gyermekkorában hol töltötte mindennapjait.

Schwarzenegger pedig visszatérő vendég Magyarországon, rengetegszer járt hazánkban.

A Terminátor sztárja így nagyon kedveli hazánkat, és még a történelmünket is ismeri, hiszen a magyar történelem ezer szállal kötődik az osztrák történelemhez is. Schwarzenegger pedig korábban még azt is kijelentette, hogy sajnálja, hogy nincs már Osztrák-Magyar Monarchia.

Budapestről pedig azt mondta, hogy egy csodálatos város. A színész amúgy a magyar fővárosban forgatta a Vörös Zsaru című filmet is, amelyben számtalan magyar sztár is feltűnik.

Íme jelenetek a filmből:

(via Ripost)

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás