promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Margot Robbie olyat mondott a magyarokról, amit még szupersztártól sosem hallottunk
Borítókép:  Profimedia - illusztráció
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Margot Robbie manapság az egyik leghíresebb szupersztár, akinek bizony a magyarokról is van véleménye.

Aki az idei nyáron rászánta magát, hogy elmenjen moziba, szinte biztos, hogy beült az egyik csúcsfilmre a kettő közül, amelyeket bizony egy időben kezdték el vetíteni. Ez már önmagában is zseniális marketingfogás, hiszen nagyon különböző filemkről van szó. A Barbie és az Oppenheimer bizony a serpenyő két végében található, és valószínűleg kevesen voltak olyanok, akik egyszerre nézték meg mind a két filmet.

Előbbi főszereplője a zseniális Margot Robbie és Ryan Gosling, utóbbié pedig többek között Cillian Murphy és Robert Downey Jr., illetve Matt Damon. Korábban már több statisztika is kijött azt firtatva, hogy vajon a nézettségi versenyben melyik film nyer, erről korábban mi is beszámoltunk már több cikkben. De ilyenkor bizonyára érdekli az embereket az is, hogy az egyes szereplők megszólaltak-e már Magyarországról vagy éppen a magyarokról, és ha igen, akkor pontosan mi volt a véleményük rólunk.

Korábban Margot Robbie adott egy interjút a Recordernek, amelyben nagyon hosszan beszélt karrierje egyes fordulópontjairól, és amelyben nagyon sok érdekességet tudhattunk meg a mindig nagyon laza színésznőről, akinek most tényleg a lábai előtt hever a világ. A legnagyobb filmekben szerepel, és a drámai alakítások mellett a legbevállalósabb szerepeket is eljátssza, és a színpad néha tényleg körülötte forog, mint például a Babylon című alkotásban. Margot Robbie amúgy ebben az interjúban olyan érdekességekről is beszélt, minthogy rösé fröccsel a kezében szurkolta végig a magyar-izlandi mérkőzést a Szabadság téren, és teljesen elvegyült a magyarok között.

Azt is nyilatkozta, hogy semmi feltűnést nem keltett, és mindenki nagyon kedves volt vele. Egyáltalán nem is zaklatták őt még akkor sem, ha felismerték, így a színésznő még azt is megjegyezte az interjúban, hogy a magyarok nagyon kúlak.

Az interjú még jó néhány évvel ezelőtt készült, viszont zseniális olvasmány, a Recorder oldalán megtalálhatjátok.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás