promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Kőkemény 3 szó, Szoboszlai Dominik Arnold Schwarzeneggertől idézett, beindult a lájkcunami
Borítókép:  Profimedia/illusztráció
Sport & Szabadidő
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

A magyar játékos visszatért, és alaposan odatette magát, a közösségi média pedig azonnal beindult.

Szoboszlai Dominik még január elején jött le úgy a pályáról a Newcastle United ellen, hogy húzta a lábát, sokan pedig azonnal találgattak, hogy vajon mi lehet a baj. Végül sérülést állapítottak meg, így a magyar játékos jó pár meccset kihagyott a Liverpoolban. Ám a Liverpoolnak ebben az időszakban elsősorban csak a kupákban voltak meccsei, így Dominiknak csak egy Premier League meccset kellett kihagynia végül.

A most következő, sorsdöntő mérkőzéseken pedig már pályára tud lépni a Vörösök színeiben. Nem akármilyen mérkőzések jönnek majd egymás után, két nagy londoni riválisával is játszanak majd rangadót Jürgen Klopp fiai, így a Chelsea és az Arsenal ellen is. Utóbbi pedig egy igazi ki-ki mérkőzés lesz, ha a Liverpool FC győz, az Arsenal szinte ki is esik a bajnoki címért folytatott küzdelemből, de legalábbis jó pár ponttal eltávolodik az élmezőnytől.

Közben sorra jöttek a rossz hírek Liverpoolban, hiszen az előző héten Jürgen Klopp, a csapat ikonikus menedzsere jelentette be, hogy a szezon végén távozik a klubtól. Ez pedig óriási hidegzuhany volt a Liverpool-rajongóknak, és valószínűleg hatalmas változások jönnek majd a Vörösök háza táján a következő szezonban, hiszen Klopp mester már 8 éve vezeti a klubot, felépített egy szisztémát és a Liverpool-lal óriási sikereket ért el.

Persze azonnal beindultak a pletykák, hogy ki jöhet a helyére, többen a klub egykori legendáját, a Bayer Leverkusen jelenlegi edzőjét, Xabi Alonsót emlegették azonnal, mint potenciális esélyest.

A Liverpool-szurkolók legutóbb így köszöntötték amúgy Jürgen Kloppot, amikor már tudták, hogy jövőre távozik:

De a hét tartogatott örömhírt is, hiszen Szoboszlai Dominik visszatért egy FA-kupa mérkőzésen, amelyen a Liverpool FC végül fölényesen nyert. A magyar játékos pedig egy gólpasszal is hozzájárult csapata sikeréhez, a közösségi médiában pedig a Terminátor-filmek legendás Arnold Schwarzenegger-i ikonikus mondatával köszönt be a szúrkolóknak, mint írta a Feláldozhatók sztárja után:

I'm back.

Természetesen azonnal "felrobbant" a poszt alatt a komment szekció, még T. Danny is üdvözölte Dominik visszatérését, de mellette is rengeteg híres focista kommentelt a poszt alá.

Itt pedig a Liverpool-gólok, egyiknél Szoboszlai-assziszt:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás