promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Lelepleződött a kamu Azahriah-Szoboszlai klip maszkos készítője, tényleg ő van az álarc mögött? - szavazó
Borítókép:  rtl.hu
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Mindenki azt találgatja ki lehet az az ismert ember, aki elkészítette Azahriah és Szoboszlai Dominik közös dalát.

Azahriah mellett pedig manapság kétségtelenül jelenlegi legjobb focistánk, Szoboszlai Dominik kapja a legtöbb figyelmet az utóbbi időben. Hazánk jelenlegi két legnagyobb sztárja szinte nap mint nap a hírek középpontjába kerül, így nem is csoda, hogy valaki létrehozott egy olyan felvételt, amelyen ők közösen szerepelnek. 

A dal futótűzként kezdett el terjedni, előbb a TikTokon, majd YouTube-on is, és egészen óriási megtekintést generált és már több mint 800 ezren tekintették meg. A szám egyébként részben a mesterséges intelligenciának köszönhetően született meg, és Szoboszlai Dominik és Azahriah „szerepel” benne, tehát olyan mintha a közös daluk lenne, ennek is köszönheti elképesztő népszerűségét.

Közvetlenül természetesen sem a futballista, sem a zenész nem vett részt a szám létrehozásában, de így is rendkívül különlegesnek tűnik. A dal Azahriah Mindegy című zenéjét veszi alapul, a mesterséges intelligencia segítségével pedig a hangokat Szoboszlai Dominik és Azahriah hangszínére keverték.

Az említett szerzemény azóta felrobbantotta az internetet és mindenki találgatja, hogy ki lehet az a maszkos férfi, aki elkészítette Azahriah és Szoboszlai Dominik kamu közös dalát.


A Fókusz című műsorban most utána is jártak a rejtélynek és találkoztak is a fekete maszkot viselő férfivel, aki kezdésképpen mindössze annyit mondott, hogy: 

„Annyit biztosan állíthatok, hogy senki sincs biztonságban”

A frontember a zenekarával a Full of Stars-sal együtt, a mesterséges intelligencia segítségével alkotta meg a dalt, de csapatával együtt szeretnének névtelenek maradni, elmondása szerint azért mert a világon még senki sem csinált ehhez hasonlót, ez az egyik oka. A másik azonban még ennél is izgalmasabban hangzik.

„Ha ugyanis kiderülne, hogy ki is vagyok valójában az nagyon sok embert megbotránkoztatna”

- mondta a maszkos alak a kameráknak, aki tehát vélhetően egy ismert ember lehet.

Ezek után természetesen mindenki azt kezdte el találgatni, hogy ki lehet a maszk mögött. A riportban megszólaló hírességek például Czutor Zoli, Trap kapitány vagy Törőcsik Dani eltérő véleménnyel voltak a titokzatos készítő kilétével kapcsolatban, aki tehát nagyon nem szeretné felfedni valódi személyazonosságát.


Mi azonban most arra vagyunk kíváncsiak, hogy olvasóink mit tippelnek, ki lehet a rejtélyes híresség, aki képes volt erre a szenzációra, ám kilétét nem osztaná meg a nyilvánossággal.

Szavazz te is és döntsd el, ki lapulhat valójában a fekete maszk mögött!

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás