promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Előkerült egy lesifotó Vajna Timiről és Arnold Schwarzenegerről, kettesben vannak, csattanós puszi látszik rajta
Borítókép:  Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Remek kapcsolatot ápolnak, amibe természetesen a baráti üdvözlés is belefér.

Az eddig sem volt titok, hogy Vajna Tímea és Arnold Scwarzenegger jóban vannak egymással, a néhai Andy Vajna felesége ugyanis régóta ismeri a világhírű akciósztárt, időnként pedig közösen múlatják az időt.

Legutóbb a barátaik társaságában pattantak bringára, hiszen mindkettejükhöz közel áll a sportos életmód, és bár Arnold Schwarzenegger már 77 éves, továbbra is kirobbanó formában van a hétszeres Mr. Olympia győztes.

Habár a fotó már régebben készült a kaliforniai Venice Beachen, az egyik Schwarzenegger rajongói oldalon feltűnt egy kis kiegészítés, melyen az látszik, ahogy a Terminátor puszit nyom Vajna Tímea arcára.

Az elmúlt években többször is látták már őket együtt, a közös ismeretségnél pedig már csak Andy Vajna és Arnold Scwarzenegger barátsága régebbi. Az öt évvel ezelőtt elhunyt legendás producer több alkalommal is dolgozott az osztrák származású színésszel, közös munkáik pedig rendre komoly sikereket arattak.

Vajna az Emlékmásban és több Terminátor-filmben is közreműködött, és nem csupán Schwarzeneggerhez, de a 80-as évek másik nagy akciósztárjához, Sylvester Stallonéhoz is ezer szállal köthető – Sly halálakor nem véletlenül nevezte úttörőnek Andy Vajna munkásságát.

A baráti kapcsolat mégis inkább Arnold Schwarzeneggerrel volt jellemző, aki Andy Vajna temetésén is megjelent, valamint beszédet is mondott, melyben többek között az is elhangzott, hogy Vajna egy igazi „akcióhős volt” és „semmi nem volt lehetetlen számára”. A legnagyobb szívű barátként emlegette őt, aki mindent megtett érte.

Akkor azt is felidézte, hogy Andyvel és Tímeával hetente egyszer közös vacsorát tartottak, ahol barátja magyar specialitásokat készített el nekik. Minden bizonnyal ez a szoros barátság is hozzájárult ahhoz, hogy Vajna Tímea és Arnold Schwarzenegger a mai napig keresik egymás társaságát, közösen ápolva Andy Vajna emlékét.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás