promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Vajna Tímea ezt most benézte - nagy összeget bukott Andy Vajna özvegye
Borítókép:  Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Áron alul keltek el Vajna Tíma gyémántjai, amelyek a becsődölt üzletéből maradtak hátra. 

Több, mint két éve csődölt be a Dorottya Diamond Palace Kft., aminek ékszerkészletétől és berendezéseitől azóta próbáltak megszabadulni - aztán többszöri nekifutásra végre csak sikerült

A tárgyakat és az értékeket 1,28 millió forintért passzolták le végül. 

Ez volt az a belvárosi üzlet, amelyben résztulajdonos volt Vajna Tímea a Beauty Enterprises Kft.-n keresztül, és amelyről az özvegy Andy Vajna halála után azt mondta, hogy „folyton loptak belőle”.

[[cikk1]]

Az eladott csomag 137 ékszert tartalmazott: (fekete) gyémántokat, kő nélküli arabgyűrűket és sokféle féldrágakövet, például turmailt, zafírt és opálkövet. A berendezés sem maradhatott: a vitrinnek, a kamerának, hét páncélszekrénynek, még a kávéfőzőnek, illetve a fürdőszobabútornak is mennie kellett. 

Tavaly októberben hirdette meg a felszámoló az üzletben maradt értékeket. Ekkor még 5,7 millióra becsülték a gyémántos cég vagyonát, de mivel nem akadt vevő, lejjebb szállították az árat - végül csak a hatodik nekifutásra sikerült eladni őket.

Eredményként az első pályázathoz képest négy és félszer alacsonyabb áron sikerült csak túladni a készleten és a berendezéseken.

​[[cikk2]]

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás