promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Vajna Tímea szívszorító sorokkal emlékezett meg a két éve elhunyt Andy Vajnáról
Borítókép:  Vajna Tímea / via velvet.hu
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Ma két éve halt meg Andy Vajna, akit azóta is gyászol özvegye, Vajna Tímea, és ezt pár igazán megható üzenet, illetve fotó is bizonyítja.

2019. január 20-án hunyt el a világhírű producer, Andy Vajna, de egykori felesége, Vajna Timi sajnos nem tudott mellette lenni az utolsó percekben, mivel éppen külföldön tartózkodott. Az özvegynek két év alatt sem sikerült teljesen feldolgoznia férje halálát, és azóta is gyakran rátör a szomorúság, hiszen hiába mondják páran a nagy korkülönbség miatt, hogy csak a pénzért volt vele, igazán szerette őt – és ezt a mostani megemlékezéséből is érezni lehet.

„Borzasztóan nehéz Nélküled... miközben rakom fel a képeket, folyamatosan sírok... remélem létezik mennyország és nyugalomra lelt a kis szíved drága Andym. Hiányod lenyomata léttelen lét a léten”

– írta Vajna Timi egy fotóra, ami a fiatal Andy Vajnát ábrázolta.

Az üzletasszony arra is kitért a többi szívszorító képen, hogy még a háziállataiknak is hiányzik Andy Vajna, akivel rengeteg boldog pillanatuk volt együtt, szenvedélyesen szerették egymást és igazi lelki társak voltak. Ezért is fáj annyira Vajna Tímeának, hogy egykori férje már nem lehet mellette, főleg ezekben a nehéz időszakokban.

Itt lehet megtekinteni Vajna Timi megható fotóit:


Képek: instagram.com/timeavajna/ Insta Story

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás