promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Ebben az országrészben élsz? 20 fokos csúcshőmérséklet jöhet kedden, a friss időjárás-előrejelzések elmondták az időjárást
Borítókép:  Profimedia/illusztráció
Időjárás
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Ilyen idő lehet kedden, majd a rá következő napokban.

Az elmúlt időszakban az időjárás bizony nagyon változékony volt, hiszen például vasárnap is élvezhettük erőteljesen a napsütés jótékony hatásait. Ám ezek mellett esőre, záporra és zivatarokra is lehetett számítani a nap folyamán. Természetesen mindenki most azt kérdezi, hogy jöhet még napsütés, mikor jön majd napsütés és melyik országrészben, illetve mire számíthatunk ezen a héten, hol és mikor jön majd a csapadék?

Nos, az Országos Meteorológiai Szolgálat előrejelzései szerint bizony majdhogynem teljesen klasszikus őszi időben lehet részünk majd a hét második napján, kedden. Borongós fellegek gyülekeznek majd felettünk, és esőre is számítani lehet az országban, ám az is igaz, hogy a hőmérséklet a sokévi átlag felett alakulhat majd így is. Jaspes/Debi hullámvetése történik majd meg napközben, és ez alakíthatja majd az időjárásunkat is.

Többfelé várható tehát csapadék az országban, ám az ország délnyugati részében akár 19-20 fok is lehet a csúcshőmérséklet kedden.

Ciklonok és ciklonok frontjai éreik egymást folyamatban, és ez az alacsony nyomású képződmény kapta a Jasper/Debi nevet, attól függ, hogy Európa melyik részét nézzük. Míg az utóbbi a német területeken terjedt el, addig a másik az angolszász vidékeken.

És hogy pontosan milyen idő vár majd ránk az előttünk álló napokban, mikor és hol kell majd elsősorban készülni esőre? Az OMSZ YouTube-videós előrejelzéséből kiderül minden, így érdemes megnézni ezt a röpke háromperces videót, amelyből tájékozódhatunk az időjárást illetően:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás