promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Napi csillagjóslás – április 14: a Ráknak fontos üzenetet küldenek az álmai, a Skorpiót pedig bekebelezheti a sötétség
Borítókép:  Profimedia
Élet
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

A Bikának gyakorlatilag semmihez sem lesz kedve, a Mérleg pedig olyan vitába szaladhat bele, amit nagyon megbánhat később. A hétvége előtt sok csillagjegy fog kapkodásba kezdeni, de ez nagyon rossz stratégiákat szül. Figyelj okosan, hogy mit súg a mai napi horoszkóp!

Kos (március 21. - április 20.)

Felesleges problémákat tudsz ma generálni magadnak, ami miatt akár el is úszhat a napod. Jól pörögne az agyad, de a lustaság néha győz nálad, így nem használod teljes fordulatszámon. Engedd ki a benned lévő kreativitást, és szárnyalj végre. Ha elkap a lendület, később már te fogod keresni a kihívásokat. Ha mindent beleadsz ebbe az időszakba, azt meg fogja hálálni.

Bika (április 21. - május 20.)

Sajnos alaposan a béka feneke alá kerülhet a hangulatod. Mivel nincs itt teljesen a tavasz, így még az időjárás is tehet róla, ha kicsit befordulósabb vagy a kelleténél. Ha meg tudsz oldani valamilyen bonyolultabb gondot, az igazán fel tud tölteni. Keresd meg a heti legfontosabb célt, és igyekezz sikeresen befejezni. Üzleti és kreatív szempontból ideális lehet a mostani bolygóállás számodra.

Ikrek (május 21. - június 21.)

Megint felborítasz mindent magad körül. Mások problémájával foglalkozol, amikor a saját magadéval kellene. Néha sok lehet rajtad a teher, de ilyenkor inkább tarts apróbb szüneteket. Akad, aki támadhat a munkahelyeden, vagy éppen otthon de remekül meg tudod védeni az álláspontodat. Addig haladj mindenben, amíg a kezedbe nem kerül az irányítás.

Rák (június 22. - július 22.)

A tudatalattid erősen dolgozik. Lehet az álmaid valamilyen jelzést akarnak küldeni neked a következő napokban. Próbáld meg valahogy értelmezni őket és mögéjük látni. Végre rendezni tudod az energiáidat, és egyszerre több problémát is meg tudsz oldani. Használd is ezt ki, mielőtt minden egyszerre a nyakadba szakad. Ha most nem lépsz, akkor a hétvégén már késő lesz.

Oroszlán (július 23. - augusztus 23.)

Ideje lenne elszakadnod kicsit a valóságtól. Csak be fogsz sokallni, ha állandóan a hírekkel foglalkozol. Inkább menekülj el a mindennapoktól: nézz meg egy üdítő filmet, olvass, találj valami kreatív elfoglaltságot. Mindegy mit csinálsz, csak tereld el a figyelmed a hétköznapokról. Ezen a hétvégén legyen ez az első, ha végre odakerülsz.

Szűz (augusztus 24. - szeptember 23.)

Nyomja a lelked valami? Akkor itt az ideje, hogy kiadd magadból. Ha magadban tartod, az csak fel fog emészteni belülről. Ma fel tudod kutatni azt az embert, akivel őszintén beszélhetsz, és bármi problémád van, ő pozitívan áll majd hozzád, és ösztönözni fog. Ne hallogasd, mindent meg lehet beszélni. Utána nem ártana tényleg kikapcsolni az agyadat.

Mérleg (szeptember 24. - október 23.)

Már az is nagy szó tőled, ha a jelenlegi helyzetben el tudod kerülni a feszültséget. Ne bonyolódj bele nagyobb vitákba, mert olyan elszólásod lehet, amit később nagyon meg fogsz bánni. Mindig számolj el magadban háromig, még akkor is, ha nem éles helyzetről van szó. Hidd el, a dolog később meghálálja magát.

Skorpió (október 24. - november 22.)

Melankolikus hangulatban vagy, így ideje felkutatnod azoknak az embereknek a társaságát, akik jó kedvre tudnak deríteni. Fontos, hogy te is pozitívabban tudj hozzáállni az élethez, különben be fog kebelezni a sötétség. Ha nem tudtok találkozni, akkor chateljetek, vagy hívd fel őket telefonon. Ideje fényesebben látnod mindent! Már eléggé kezd az agyadra menni minden.

Nyilas (november 23. - december 21.)

Mindig kimondod a véleményed, és ezen ne változtass most sem. Megpróbálnak meggyőzni dolgokról, de a te meglátásod lehet a nyertes. Sokszor van, amikor engedned kell, de ez nem az a pillanat. Vigyázz, hogy valamilyen hozzád közelálló személy nehogy hibás döntést hozzon. Ez jelenleg a te felelősséged is.

Bak (december 22. - január 20.)

A jelenlegi bolygóállás sok pozitív dolgot hozhat az életedbe, de ettől még nagyon résen kell lenned. Jelenleg is vannak olyan gondok, amiket nem tudsz megkerülni. A haladék nem azt jelenti, hogy nyugodtan hátradőlhetsz. Van, amin jobb minél hamarabb túlesni. Ha nyugodt hétvégére vágysz, akkor tudd le minél hamarabb ezeket, még ha el is vesz a szabadidődből, mert később csak kellemetlenebb lesz.

Vízöntő (január 21. - február 19.)

Ma lehet meg fog találni egy olyan gondolat, amit csak álomnak gondolsz, de ne dobd rögtön a sarokba. Sokan vannak úgy vele, hogy ami tegnap még lehetetlen volt, az holnapra már valósággá vált. Ez lebegjen a szemed előtt, és próbáld megvalósítani. Vár rád a siker, azzal pedig ne törődj, hogy az ötlet aprócska, vagy világmegváltó.

Halak (február 20. - március 20.)

Nem nagyon tudod betartani a fontossági sorrendet, azonban rajtad múlik, hogy ez huzamosabb ideig így marad-e. Néha muszáj vagy sodródni a napi rutinnal. Vannak olyan feladatok, amiket egyszerűen nem tudsz elkerülni. Utána persze foglalkozhatsz a szórakozással is, és az egészséged se szorítsd háttérbe. Találd meg a módját, hogy legalább otthon mozoghass. A fizikai aktivitásra most nagy szükséged van.

Ne feledd, a horoszkóp a jóslataival csak útmutatást add a csillagjegyednek, a döntés mindig a te kezedben van!

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás