promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Napi csillagjóslás – október 17: a Kos életébe egy idegesítő személy szólhat bele, míg a Skorpió tehetségére végre felfigyelhetnek
Borítókép:  Profimedia
Élet
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

A Bika előremenetelését támogatni fogják a bolygók. A Szűz is hasonló cipőben jár, de csak akkor lesz szerencsés időszaka, ha el tudja engedni a múltat. Nagyon sok fog múlni azon, hogy milyen döntéseket hozol a hét elején. Lássuk, hogy mire figyelmeztet a mai napi horoszkóp!

Kos (március 21. - április 20.)

Úgy néz ki valaki bele akar szólni a magánéletedbe, akinek nem kellene. Ez nem csak rosszul eshet, de egyenesen fel is dühíthet. Nem szabad ezt hagynod, és a tudtára kell adnod, de vigyázz, nehogy túl erősen fogalmazz. Azonban a közeli barátaid jó tanácsokkal láthatnak el, szóval érdemes rájuk hallgatnod. A hét elejét mindenképpen lendületesen kell kezdened.

Bika (április 21. - május 20.)

A bolygók sokat segítenek neked, és jóval fegyelmezettebb vagy a szokásosnál. Kitartóan tudod végezni a rutinfeladatokat, és még a felmerülő akadályok se tudják elvenni a kedvedet. Néhány kihívás még növelheti is az elszántságodat, de azért maradjon időd a pihenésre is, ha ez hétvégén nem sikerült. Az érzelmeidet azonban nehezen éled meg, így számíthatsz vitákra.

Ikrek (május 21. - június 21.)

Könnyedén képes vagy kordában tartani minden érzelmedet, függetlenül attól, hogy milyen gondokkal kell megküzdened. Sok minden fog aggasztani, de meg fogod tudni találni az egyensúlyt. A rosszkedvű embereket igyekezz kerülni, mert rengeteg negatív energiát rakhatnak át rád. Most tényleg úgy tudsz pörögni, hogy közben árad belőled a nyugalom.

Rák (június 22. - július 22.)

Valaki igazán az idegeiden fog majd táncolni azzal, hogy folyamatosan megszegi az ígéreteit. Erősen el fogsz keseredni, hogy az illető ezt a határt átlépi nálad. Nem nagyon fogsz tudni mást tenni, mint erősen kifejezni a csalódottságodat. Ha közeli személy, akkor próbáljátok megbeszélni a dolgot, de ha nem, akkor lehet el fogsz fordulni tőle.

Oroszlán (július 23. - augusztus 23.)

Nem csoda, ha aggályaid vannak az egészségeddel kapcsolatban, mivel nem vagy a topon mostanában. Muszáj leszel valahogy visszafogni a stresszt az életedben, mivel az is hatással van rád. Ha sikerülne megszüntetni, az már egy óriási előrelépés lenne. Nem is érzed át igazán, hogy ez mennyire tudja bomlasztani az embert.

Szűz (augusztus 24. - szeptember 23.)

Túlságosan sokat töprengsz mostanában a múlton, amik fel is boríthatják az amúgy jó kedvedet. Inkább a jövővel kellene foglalkoznod, és előre tervezni. A bolygók állása szerint sok segítséget kaphatsz ehhez. Szerencsés időszakod azonban csak akkor lehet, ha nem kívülről várod, hogy megoldják a problémáidat.

Mérleg (szeptember 24. - október 23.)

Ne húzd az időt, hogy elvégezd a kellemetlenebb feladatokat. Fel fognak gyülemleni és akár még a hetedet is tönkretehetik. Itt az ideje, hogy átvedd az irányítást, és megmutasd ki a főnök. Közben nem szabad olyan dolgokba keveredned, amikben nem vagy biztos, és nagyon óvakodj a megbízhatatlan emberektől.

Skorpió (október 24. - november 22.)

Fontos emberek figyelhetnek fel rád, szóval a munkádban és a hobbidban is precíznek kell lenned. Ha van rá időd, inkább kétszer ellenőrizd le magadat. Lehet az előrelépés nincs is olyan messze, mint gondolnád. Kezd eltűnni végre az őszi fáradtságod, és muszáj leszel megtartani a lendületedet. Most csak azokra a dolgokra figyelj, amik segítenek téged vagy a karrieredet.

Nyilas (november 23. - december 21.)

Nagyon felszabadulhat benned az értelmiségi szellem, és elkezdhetsz kioktatni emberek. Ha vitázol, azzal nincsen baj, de ügyelj arra, hogy ne nagyképűen add elő a te álláspontodat. Jelenleg nem tudsz teljesen objektív lenni, szóval erre figyelj oda. Közben bíznod kell az ítéleteidben, mert nagyon jók a meglátásaid.

Bak (december 22. - január 20.)

Lehet félsz, hogy elmélyülj egy új kapcsolatban, legyen az szerelem, vagy akár csak baráti. Neked kell eldöntened mit szeretnél, de azt tudnod kell, hogy ez a személy remek kiegészítője lehet az életednek. Át kellene gondolnod ezt, szóval mindenképpen szánj időt rá. Nem kell félned semmitől, csak sodródj az árral, és a jó dolgok jönnek maguktól.

Vízöntő (január 21. - február 19.)

Jó, ha van egy sajátos elképzelésed arról, hogy milyen lesz az életed következő néhány hónapja, de ne ess abba a csapdába, hogy hajthatatlan vagy. Legyél megfontolt, és ha kell, akkor tűrd a csalódásokat is a cél érdekében. Ha kapsz egy pofont, akkor rugalmasan kell tudnod reagálni. Ne csak arra összpontosíts, hogy minél hamarabb jöjjön a siker.

Halak (február 20. - március 20.)

Tudatosítanod kell magadban, hogy nem mindig lehet teljes harmónia az életedben. Igazából az nálad most nem is annyira hasznos, mert szükséged van a pörgésre és a kihívásokra. A sablonos dolgok abszolút ki tudnak akasztani, szóval kerüld őket, és keress más utakat. Néha szükség van egy kis súrlódásra.

Ne feledd, a horoszkóp a jóslataival csak útmutatást add a csillagjegyednek, a döntés mindig a te kezedben van!

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás