promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Nincs tovább, Harry herceg egyedül jelent meg a nyilvánosság előtt, azonnal kiderült, a gesztusai nem hazudtak
Borítókép:  Profimedia - illusztráció
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Ezzel talán le is zárhatók a nagy találgatások Harry herceg és Meghan Markle kapcsolatáról?

Elképesztő hírek jönnek Harryről és Meghan Markleről, és még nincs vége semminek.

Az elmúlt hetekben tényleg attól volt hangos a fél világsajtó, hogy Harry herceg és Meghan Markle kapcsolata válságban van, a sussexiek pedig a szakítás szélén táncolnak. Sok lap már készpénznek vette, hogy itt a vége. A lapok pedig folyamatosan arról írnak, hogy bennfentesek szólalnak meg nekik az adott témában, így pedig bizony lehet köze a nyilatkozatoknak a valósághoz, de mégis mi lehet az igazság? A család egyik barátja pedig már olyan nyilatkozatot is tett, hogy a válás bizony Harry előnyére válna, hiszen a brit királyi család visszafogadná őt. A Mirror alapján írt erről a Blikk is többek között.

Lizzy többek között úgy is fogalmazott, hogy nagyon magányos lehet Harry herceg, hiszen Kaliforniában egyedül van a barátai és a családja nélkül is.

Ám a válással és a szakítással kapcsolatos hírekre olykor érkeznek persze olyan hírek is, amelyek meglehetősen rácáfolnak erre, és egészen más megvilágításba helyezik a pár kapcsolatát. Ha a gesztusoknak hihetünk, és tényleg nagyon sok dolog kideríthető ebből, akkor egészen máhogy fest a helyzet. Egy, szintén a Mirrornak nyialtkozó szakértő most alaposan rácáfolni látszik mindenféle pletykára, ami körüllengi a sussexieket. A testbeszéd-szakértő valójában lebuktatta Harryt, hiszen arról beszélt, hogy a herceg gesztusai arról árulkodnak, hogy ő valójában Meghan mellett találta meg a boldogságot.

Amikor együtt jelennek meg a nyilvánosság előtt, Harry nyugodtságot mutat, ám ha egyedül kell az emberek elé lépnie, akkor bizony nyugtalan. Darren Stanton szakértő szerint Harry gesztusain látszik a csodálat Meghan felé, ő a biztonság számára. A szakértő szerint a pár egymás iránti mozdulatai is arról tanúskodik, hogy boldogok egymás mellett.

(via Ripost)

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás