promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Váratlan fejlemény Vilmos és Katalin szakításában, eddig titkolták
Borítókép:  Profimedia
Élet
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Kiderült, hova menekült Katalin, miután szakítottak Vilmossal.

Nem telik el úgy nap, hogy ne jelennének meg újabb cikkek a brit királyi családról. Bár a nemzetközi sajtó kedvenc témája továbbra is Harry és Meghan Markle, olykor-olykor azért keresnek valami Károlyról és Vilmosékról is. Most éppen arra derült fény, hogy Katalin hercegné hova menekült a Vilmos herceggel való szakításuk után.

Sokkolta a világot, mikor kiderült, hogy szakított Vilmos és Katalin. Rögtön megjelentek olyan pletykák, hogy mindketten teljesen máshol járnak, más irányba akarják vinni az életüket, aztán a pár később megtörte a csendet: Vilmos azt mondta, mindketten fiatalok voltak, amikor megismerkedtek, épphogy csak magukra találtak. Katalin pedig annyit mondott, hogy nagyon szomorú volt a szakításuk miatt, de erősebb emberré tette őt.

2007 óta nem is beszéltek erről az egészről, és a sajtó sem bolygatta a dolgot, most viszont 16 év után újabb fejlemény állt be, egy eddig ismeretlen információ került elő, ugyanis kiderült, hogy Katalin hova menekült, miután szakítottak Vilmossal.

A Marie Claire írta meg, hogy a walesi hercegné édesanyjával, Carole Middletonnal, valamint néhány barátjával együtt Dublinba repült, hogy kicsit kikapcsolódjon, és elfelejtse a tönkrement párkapcsolatát. Mint köztudott, később visszataláltak egymához, összeházasodtak, és családot alapítottak.

Azóta is felhőtlen boldogságban élnek egymással, de ha hihetünk a szóbeszédnek és a megkérdezett informátorokról, akkor Harry és Meghan Markel házasságában komoly problémák vannak. Most éppen a sussexi herceg feleségének egyik barátja, Lizzi Cundy tette szóvá, hogy Harry-nek sokkal jobb lesz Meghan nélkül. Az informátor hozzátette, hogy ha a házaspár valóban elválna egymástól, akkor az Egyesült Királyságban újra tárt karokkal várnák Harry-t.

„Természetesen ez nagyon szomorú lesz a herceg valamint a gyerekek számára is. De eljött az ideje annak, hogy Harry végre hazajöjjön”

- mondta Cundy.

Harry és Meghan válságba került házasságáról továbbra is ellentmondásos információkat hallani, tehát továbbra sem tudni biztosra, hogy mi zajlik éppen az Amerikában élő pár életében.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás