promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Befejezték a Fekete Özvegy forgatását
Borítókép:  Marvel Studios
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Scarlett Johansson rejtélyesen beszélt is róla egy kicsit.

Szerintem még azok is tudják, akik nem kedvelik annyira a Marvel-moziverzumot, hogy a Fekete Özvegyet bizony Budapesten forgatták. Ez fogja megnyitni a filmes univerzum negyedik fázisát, amit a jövő évben még az Örökkévalók fog követni novemberben, utána pedig már csak 2021-ben kapunk alkotást. Ez lesz az első alkalom, hogy a sorozatok is kötődni fognak a filmekhez, szóval azokat is követni kell, ha száz százalékosan tisztába akarunk lenni mindennel.

 

Scarlett Johanssonról most a Vanity Fair csinált egy videót, amiben visszamennek kicsit a múltba is. A színésznő imád olyan filmekben szerepelni, amik közepes költségvetésűek, mély mondanivalóval bírnak, és persze kihívást jelentenek a számára. Megemlítik az Elveszett jelentést (mai napig kedvencem tőle), A nőt, vagy az újabbak közül a Jojo Nyuszit, vagy a Házassági történetet, amit most Oscar-esélyesként is emlegetnek.

Persze Johansson sem veti meg, ha egy kis pénzt keres, így anno Fekete Özvegyként csatlakozott a Marvel filmekhez, amit nagyon is jól tett. A különálló film 2020. április 30-án debütál nálunk, a forgatásnak pedig nem rég tettek pontot a végére.

„Nagyjából két hete fejeztük be a Fekete Özvegy forgatását, így nagyon friss az élmény, de még sincs teljes rálátásom az egészre. Valahogy úgy tudnám összefoglalni, hogy a film az önmaguknak való megbocsájtásról, és kicsit a családról is szól.”

- mesélte a videóban Scarlett, aki úgy érzi, hogy a karakterével egy válság közepén találkozunk, amivel szembe kell néznie, ami után egy kiegyensúlyozottabb és higgadtabb emberré válik.

 

Szóval igazi előzményfilmet kapunk, ahol fejlődnie kell a karakternek, és akciófilm ellenére állítólag nagyon nagy szíve lesz az alkotásnak.

A film az Amerika Kapitány: Polgárháború eseményei után veszi fel a fonalat, és a Fekete Özvegy-programba is belenézhetünk majd. Azt már leleplezték, hogy Fekete Özvegy főellensége Taskmaster, azaz Kiképző lesz az alkotásban.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás