promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Lelepleződött Fekete Özvegy ellenfele
Borítókép:  Alberto E. Rodriguez / GETTY IMAGES NORTH AMERICA / AFP
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

A rajongók többsége persze már a bejelentés előtt rájött, hogy ki lesz a főgonosz.

[[adv]]

Annak is lehet örülni, hogy Fekete Özvegy végre különálló alkotást kap, de nekünk egy fokkal közelebb fog állni a szívünkhöz az egész, mivel Budapesten forgatják, és a város állítólag kulcsszerepet is fog játszani a történetben. Ez persze még maradjon pletyka, az viszont már nem az, hogy leleplezték a film főgonoszát a Comic-Connon.

Mivel az előzménysztori kulcsjeleneteit a fővárosban rögzítik, így a rajongók folyamatosan be tudnak dobni valami lesifotót. Az egyiken már régen kiszúrtak egy különös karaktert, és minden fanatikus egyből rávágta, hogy ez valószínűleg Taskmaster, azaz Kiképző lesz. Nos, jól gondolták, mivel valóban vele kell majd megküzdenie Fekete Özvegynek.

A Kiképzőnek nincsen természetfeletti ereje, de akit harcolni lát, annak azonnal el tudja tanulni a mozdulatait. Továbbra is hozzáteszem, hogy csakis a fizikai képességeket tudja rögtön lemásolni, a különleges erőket nem, de hát az pont elég.

A Marvel mozis univerzumának negyedik fázisából a Fekete Özvegy film fog a leghamarabb debütálni, pontosan 2020 május elsején.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás