promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Jönnek a Marvel 4. fázisának sorozatai – ezeket érdemes lesz követni
Borítókép:  Fandom Wire
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

A Marvel már nem csak a mozikat, de a televíziókat is megszállja.

[[adv]]

Bejelentették a Marvel Studios 4. fázisának filmjeit, de emellett a cég elnöke, Kevin Feige arról is beszélt, hogy milyen sorozatok fognak debütálni az ősszel induló Disney+-on. Ezeket mutatjuk most meg, természetesen bemutatásuk sorrendjében.

[[cikk1]]

Sólyom és a Tél Katonája – 2020 ősze

A stremingszolgáltató rögtön Sam Wilson és Bucky Barnes duójával indít. A sorozat cselekménye a Végjáték után fog játszódni, a karaktereket természetesen Anthony Mackie (Sólyom) és Sebastian Shaw (Tél Katonája) játssza majd. Mackie a Comic Con-on arról beszélt, hogy a széria azt a Sam-et fogja bemutatni, aki a hős maszkja mögött rejlik. A sorozat gonosztevője sem ismeretlen számunkra, Daniel Brühl Zémó báróját már láthattuk az Amerika kapitány: Polgárháborúban, de ezúttal a képregényekhez hűen megkapja a lila maszkot is.

WandaVision – 2021 tavasza

Ennek a miniszériának a gyártása is már egy ideje köztudott. A Sólyom és a Tél Katonájához hasonlóan a WandaVision is a Végjáték után fog játszódni.

„Na de hogy?”

– merülhet fel a kérdés a rajongók fejében. Hiszen Vízió a Végtelen háborúban meghalt. Azonban emlékezzünk vissza, hogy Thanos megérkezéséig Shuri azon dolgozott, hogy lementse Vízió tudatát. Lehet, hogy ez sikerült, és így képes a karaktert feltámasztani. Hogy ez egy hat-nyolc epizódból álló love story lesz, azt nem tudni, mindenesetre a Wandát alakító Elizabeth Olsen a fura jelzővel írta le a sorozatot. Skarlát Boszorkánnyal kapcsolatban még azt el kell mondani, hogy ez a széria szorosan kapcsolódik majd a Doctor Strange 2-höz, amiben ugyancsak feltűnik majd a karakter. Szóval már csak emiatt is érdemes lesz követni ezt a sorozatot.

Loki – 2021. tavasza

Ez a sorozat szintén a Végjáték után játszódik, illetve a Végjátékban történt fordulat után, hiszen ott láthattuk, ahogy a New York-i vesztes csata után a fogságbaesett Loki a Tesseracttal együtt eltűnt. Éppen ezért nem is lep meg engem Tom Hiddleston figyelmeztetése, miszerint ez a Loki már nem az a karakter lesz, akit a Thor: Ragnarökben és a Bosszúállók: Végtelen háborúban láthattunk. Elvégre, ha a Végjáték fonalát visszük tovább, akkor Loki most a bosszúra szomjazó, legyőzött istenség, aki haragszik a Bosszúállókra. Szóval ez megint csak egy érdekes történetnek ígérkezik.

What if...? – 2021 nyara

Ez egy teljesen különálló, animációs sorozat lesz, ami Kevin Feige elmondása alapján teljesen máshogy meséli el az MCU történeteit. Például, hogy mi lett volna, ha Peggy Carter ügynök lett volna az első szuperkatona. Vagyis az egyik történet egy női Amerika kapitányt mutat majd be, aki mellett feltűnik majd Steve Rogers is, de csak mint, egy egyszerű katona, egy Howard Stark által kifejlesztett páncélban. A sorozatról lehet még tudni, hogy a karakterek hangjait az eredeti szereplők fogják kölcsönözni, valamint a Westworld-ből ismert Jeffrey Wright is szerepet kap benne, aki a Figyelő hangját adja majd.

Sólyomszem – 2021 ősze

Vagyis inkább Ronin, mert ez a szintén hat-nyolc részes sorozat azután játszódik, hogy Clint Barton a csettintés következtében elveszíti a családját, és Roninná válik. Ez azért lesz jó, mert a magam részéről hiányoltam ezt a szálat a Végjátékból, szívesebben megtudtam volna róla többet azon az öt percen kívül is, amit láthattunk. Sólyomszemet, vagyis Ronint továbbra is Jeremy Renner alakítja majd. Mellette pedig feltűnik Kate Bishop, aki Sólyomszem örököse.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás