promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Berki Krisztián egyszerre 331 ezer embert tett helyre egyetlen meglepően intelligens mondattal
Borítókép:  Berki Krisztián / youtube.com/MisteRM (screenshot)
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Berki Krisztiánt megint rengetegen támadják, de most sikerült egyetlen intelligens mondattal mindenkinek lenyomnia a torkán a fájdalmas igazságot.

Leginkább a botrányaival és a sokak szerint kimondottan felháborító, sőt, „bunkó”-nak titulált viselkedésével vált híressé az utóbbi években Berki Krisztián, aki nemrég a büntetőfékezős ügyével kavart nagy port, most pedig azzal, hogy élőben fogják közvetíteni a feleségével, Berki Mazsival az első közös gyermekük születését.

Berki Krisztián nagyon sok beszólást kapott emiatt, hiszen egyesek szerint ez nem csupán tipikusan „celebes polgárpukkasztás”, hanem egyenesen ízléstelen is. Úgy tűnik, hogy a híresség most magához képest kicsit visszafogottabban, de annál intelligensebben és fájdalmasabban reagált Instagramon az elmúlt pár nap támadásaira:

„Tök mindegy, hogy szeretsz vagy utálsz… a lényeg, hogy mindkét esetben itt vagy.”

Ezzel Berki Krisztián valószínűleg arra utalt, hogy hiába szidják őt az emberek, mégis már 331 ezren kíváncsiak rá Instagramon, ez pedig azt jelenti, hogy bármit is csinál, az érdekli a közönséget, szóval ő nyert – és valljuk be, ez azért elég elgondolkodtató, hiszen rengeteg igazság van ebben, és így jól helyre is tette a követőit.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás