promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Váratlan eső érkezik vasárnap? A meteorológusok hajnalban közölték
Borítókép:  A kép illusztráció. Forrás: Profimedia
Időjárás
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Felhők jelennek meg az égbolton, de eső is lesz belőle? Az OMSZ válaszolt.

Egyelőre vendégünk marad a szeptemberi nyár, szerdáig még kitart a meleg, kellemes idő, aztán nagyot fordul hazánk időjárása, ugyanis szerda délután, kora este megérkezik a hidegfront, ami először a Dunántúlon eredményez csapadékot és 5-6 fokos lehűlést, majd egyre inkább keletre vonul.

Vasárnapra ugyan semmiféle veszélyes jelenség nincs kilátásban, ám reggel az észak-dunántúli régiókban megjelennek olyan felhők, amik akár reménységre is adhatnak okot; egy kis eső reményére.


(Fotó: OMSZ)

A meteorológusok azonban közölték, hogy ezekből a javarészt fátyolfelhőkből semmiképp sem lesz csapadék, és délutánra már el is vonulnak mindenhonnan, teljesen kiderül az ég; tehát továbbra is az a hivatalos menetrend, hogy csak szerdán lesz legközelebb eső (a keleti országrészben csütörtökre érkezik meg).

Az időjárás-előrejelzés szerint a hét utolsó napján derült vagy gyengén fátyolfelhős időre van kilátás csapadék nélkül. Többnyire mérsékelt marad a légmozgás, de az Alpokalján megélénkül a déli szél. A legmagasabb nappali hőmérséklet 26 és 32 fok között alakul. Késő este 14 és 23 fok között alakul a hőmérséklet.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás