promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Tél és tavasz határán táncol a hétvégi időjárás
Borítókép:  ANGELIKA WARMUTH / DPA / DPA PICTURE-ALLIANCE VIA AFP
Időjárás
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

A hétvégén az évszakhoz képest enyhébb idő lesz, ugyanakkor szombaton és vasárnap csapadékosabb idő várható.

A januárhoz képest szokatlanul enyhe időnk van. A hétvégén tél és tavasz határán táncol majd az időjárás. Lesz, ahol havazás várható, de arra is számítan kell, hogy szombaton akár 12 fok is lehet. De nézzük kissé részletesebb az előttünk álló két napot az Országos Meteorológiai Szolgálat tolmácsolásában.

Szombaton napközben inkább az északi megyékben lehet jelentéktelen zápor, esetleg hózápor. Estétől azonban nyugat felől csapadékzóna érkezik. Éjszaka a a déli megyékben főként eső, átmenetileg esetleg ónos eső valószínű,

míg az ország északi felén azonban havazásra kell számítani.

A szél a keleti megyékben megerősödik, sőt ezeken a területeken akár viharos széllökések is lehetnek. Hajnalban -3 és +4 fok között lesz a hőmérséklet, napközben +3 és +12 fok között alakul a hőmérséklet.

Vasárnap a nap első felében sokfelé lehet csapadék, de ez délután az északi megyékben szűnni kezd. A Dél-Dunántúlon azonban egyre inkább havazás lesz jellemző. A legalacsonyabb hőmérséklet -4 és +4 fok között alakul, míg a legmagasabb hőmérséklet -1 és +5 fok között valószínű.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás