promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Megkérdezték Zacher Gábort mit gondol a 2023-as év egyik legvitatottabb filmjéről, nem rejtette véka alá a véleményét detoxkirály
Borítókép:  Youtube - 24ponthu
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Arcpirító őszinteséggel válaszolt, mindent kifejtett.

Magyarországon van néhány ember, aki nem a klasszikus módon vált ismertté, hanem valamiféle szakmájában elért tevékenységére figyelt fel a televízió, ami aztán egy kicsit beemelte a szakembert a bulvár szegmensébe. Aligha van olyan polgár kis országunk határain belül, aki ne ismerné fel azonnal Zacher Gábor fényképét, vagy esetleg akinek ismeretlenül csengene a neve. Az ország legismertebb toxikológusa, aki gyakran szólal meg függőségi kérdésekben és előszeretettel szólaltatják meg a kereskedelmi televíziók is egészségügyi kérdésekben, a koronavírus járvány alatt is sokszor fejtette ki véleményét az aktuális állapotokról és magyarázta el közérthetően, hogy mi is történik valójában.

A nehéz témák ellenére szívderítő, kedves ember benyomását kelti és az alábbi videóból kitűnik, hogy egy kis bolondozásra is kapható. A riporter a 2023-as év egyik legfurcsább filmjéről kérdezte, amely nem más, mint a Kokainmedve. Ha valaki nem ismerné a történetet, akkor ez igen egyszerű: egy drogcsempésznek ki kell dobnia a szállítmányát egy erdő felett, amit egy medve talál meg. A maci megeszi a kokót és ezután hangulatingadozások közepette ámokfutásba kezd.

Bár egészen hihetetlen, de a film valós, megtörtént eseményeken alapul, ugyanis valóban történt egy ilyen eset, ráadásul Pablo Escobar szállítmánya landolt az erdőben, amit valóban megtalált egy medve és valóban megette. A fiktív része azonban az, hogy ezen kívül semmi sem úgy történt, mint a filmben és Zacher Gábor azt is elmondja, hogy miért.

Hiába több száz kilós egy kifejlett medve, egy fél kilós kokaintömb elfogyasztása után nagyon gyorsan holtan esne össze, nem tudna újabb és újabb adagot befalni és főleg nem tudna ilyen sebesen bárkit üldözni, már az elején fennállna a túladagolás.

Van azonban valami, amit jól mutat be a film: Zacher Gábor rámutatott, hogy a kokainfogyasztásnál valóban azok a mellékhatások lépnek fel, amit a filmben is megmutatnak: szexuális és érzelmi túlfűtöttség, agresszió, szélsőséges indulatok, illetve végül a teljes kifáradás.

Az igazságtartalom hiánya azonban ne vegye el a kedveteket a filmtől, egy laza kis szórakozás az a film, amelyről Zacher Gábor itt nyilatkozott:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás