promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Kokainnal kábította el szeretőit egy plasztikai sebész, az egyik nő bele is halt a túladagolásba
Borítókép:  Profimedia/illusztráció
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Pontosan 11 500 font megfizetésére - ez nagyjából öt és félmillió forint - kötelezték azt a német plasztikai sebészt, akit azért zártak börtönbe kilenc évre, mert megölte férjezett szeretőjét, ugyanis kokaint szórt a hímtagjára, mielőtt a nő orális kényeztetésbe kezdett volna.

 Ez az összeg fedezné ugyanis az orvosi költségeket, mivel a nő életét megpróbálták megmenteni, azonban már késő volt.

Dr. Andreas David Niederbichler 46éves sebészt 2019-ben kilenc év börtönbüntetésre ítélték súlyos nemi erőszak és halálhoz vezető testi sértés miatt, miután szeretőjét – a 38 éves Yvonne M-et – túladagolta kokainnal, amit a nemi szervére szórt. A tárgyaláson Niederbichler azt állította, hogy Yvonne tudta, hogy kokaint tett a péniszére.

Ezzel azonban nem hagyták, hogy a férfi megússza és a németországi Magdeburgban egy bíró most úgy döntött, hogy Niederbichlernek 11 500 fontot kell fizetnie egy egészségügyi biztosítónak, amely Yvonne orvosi kezelését állta, mielőtt meghalt.

A férfi egyébként korábban azt is megtagadta, hogy Yvonne családjának 25 000 font kártérítést fizessen, amelyből egyenként 9 000 fontot a halott nő férje és fia, további 7 000 font pedig a családját kapja a temetési költségek fedezésére. A DailyMail arról is beszámol, hogy nem Yvonne volt a plasztikai sebész egyetlen áldozata, igaz, a többiek életben maradtak az életveszélyes "játszma" után. 

A Halberstadt Klinika egykori főorvosa 2015 szeptembere és 2018 februárja között három másik nőt drogozott be és bántalmazott szexuálisan. A nyomozás eredménye szerint titokban kokaint tett a pezsgőspoharukba, a rúzsukba és a fogkrémükbe is.

 

 

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás