promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Erős Antónia ütős mondatai, Várkonyi Andrea terhességi tesztje, és a királyi család drámai fejleményei is a legnépszerűbb heti témáink között
Borítókép:  Fotó: RTL
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Az RTL népszerű híradósa mindenkit felülmúlt, igaz, Várkonyi Andrea is szorosan a nyomában volt.

Erős Antónia Magyarország egyik, ha nem a legnépszerűbb híradós műsorvezetője, az elmúlt évek adásaiban pedig megannyi, sokszor igen meghökkentő hírt kellett beolvasnia. Ebből vágtak most össze egy vicces videót - természetesen maguktól sosem hangzottak volna el ezek a mondatok, melyeket alább lehet megnézni.

Várkonyi Andrea ma már jóval ritkábban emlegeti magánéletét, amit persze korábban is igyekezett óvni, ám azt elárulta a kameráknak, hogy Bochkor Gábor annak idején miként reagált a pozitív terhességi tesztjére. Sem Várkonyi Andrea, sem Bochkor Gábor nem beszél azonban egymásról békés különválásuk óta, a rádiós műsorvezető ezt a média tudtára is adta.

Kása Eszter neve is sokaknak ismerősen csenghet, ő lett ugyanis Balogh Levente új elnöki asszisztense, miután megnyerte Az álommeló 2. évadját. Eszter közösségi oldalát ma már a reality uralja, azonban korábban számos olyan fotót is láthattunk róla, melyeken megmutatta formás alakját a követőinek.

A királyi családban is további fejleményekről érkezett hír, Katalin hercegné és Károly király súlyos betegségéről pedig nagyon különböző információk láttak napvilágot. A brit sajtó leginkább csak találgat, az egyik lap szerint mindketten jobban vannak, egy másik viszont arról számolt be, hogy a korábbinál rosszabb az állapotuk. A Buckingham-palota ugyanakkor hallgatásba burkolózott, és természetesen Vilmos sem nyilatkozik Katalin hogylétéről.

Esztergályos Cecília manapság sem lassít, a 81 éves, Jászai Mari- és Kossuth-díjas művésznő csodálatos solymári birtokán legújabb hobbiját űzi. Távol a város zajától, a Makovecz Imre által tervezett házukban élnek békében férjével, összhangban a természettel. A mesés házba a kamerákat is beengedték, és kiderült, hogy a lakberendezési stílusuk sem éppen hétköznapi.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás