promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Várkonyi Andrea elárulta, nem adja egy bizonyos szint alá, ezt keresi igazán a férfiakban
Borítókép:  YouTube / Life TV
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Édesapját hozta fel példaként, nagyon fontos számára egy alapvető szempont.

Habár Várkonyi Andrea meglehetősen ritkán beszél magánéletéről, és köztudott, hogy már évekkel ezelőtt megtalálta a boldogságot Mészáros Lőrinc mellett - 2021 szeptemberében pedig az életüket is egybekötötték - a műsorvezetőnő egy korábbi műsorában elmondta, mit tekint nagyon lényegesnek az ellenkező nem kapcsán.

„Az apukám egy borzasztóan okos ember, végtelenül intelligens és művelt”

– árulta el még korábban a Life TV-n, a Női titkok Várkonyi Andinál című műsorban a házigazda, aki arról is mesélt, hogy mit keres igazán egy férfiban.

„Én például azt tudom magamról, és észrevettem már régóta, hogy én ezt nagyon keresem a férfiakban. Alapvetés, hogy intellektusban megugorjon egy szintet, amire fel is tudok nézni”

– tette hozzá.

Várkonyi Andrea orvoscsaládból származik, édesapja dr. Várkonyi Tibor belgyógyász, gasztroenterológus, édesanyja, dr. Pelle Zsuzsanna pedig szemész főorvos. Lányuk egy ideig szintén az orvosi pályán volt, a kétezres évek elején mint belgyógyász rezidens tevékenykedett a Szegedi I. számú Belklinikán.

Ezt követően jött a média világa, másfél évtizedig a TV2-nél, majd a Life TV-nél láthattuk képernyőt. Teljesen azonban sosem távolodott el az egészségügytől, 2009-től ugyanis az Érthetően Az Egészségért Alapítvány nagyköveteként is dolgozott, ahol lakossági kampányokban is részt vett, melyek során fontos témákban igyekeztek összekötni a szakembereket és a laikusokat.

Az alapítvány munkájához tartozott, hogy a szakdolgozók helyzetével és a betegjogokkal is kiemelten foglalkozzon, továbbá a páciensek és a szakemberek közötti kapcsolattartást is elősegítse. Mivel Várkonyi Andrea a sajtó mellett az egészségügy rejtelmeibe is belelátott, így kézenfekvő volt számára a feladat.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás