promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Támadásra készülnek Tóth Gabi ellen a Bányásznapon, most retteghet csak igazán az énekesnő
Borítókép:  TV2 Play
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Tóth Gabi ellen szervezkednek a közösségi médiában. Aljas támadásra készülnek a Bányásznapon.

Tóth Gabi és a Fricska Táncegyüttes is fellép az idei Bányásznapon, de úgy tűnik, az énekesnő fél a nép haragjától, ugyanis a háromnapos rendezvény szervezői olyan tiltólistát tettek közzé, amihez foghatóval a helyiek még egyszer sem találkoztak. A listán olyan dolgok szerepelnek többek között, mint a fegyver, a szelfibot, a kamera, az ételhordó doboz, a kulacs, a hangrögzítő eszközök, a zászlórúd, vagy az esernyő - sőt, még az is meg van tiltva, hogy a rendezvény területére bevigyenek olyan ajándékokat, amiket a fellépőknek szánnak.

Úgy látszik, Tóth Gabi tényleg attól retteg, hogy a Krausz Gáborral való szakítása után most még inkább meggyarapodnak a potenciális merénylők, akik korábban már sörösüveget és petárdát is hozzávágtak egy-egy fellépésén.

A helyiek azonban nem értik, miért kell ekkora szigor és biztonsági intézkedés az rendezvényen; van, aki éppen emiatt fogja kihagyni az idei eseményt.

„Eddig volt munkatársakkal mindig ott találkoztunk, hisz lassan tíz éve nincs bánya. Halunk sorban megfele, örültünk egymásnak, míg aki él. Sztorizgattunk, stb. Ez miatt a h***e p***a miatt ennek idén vége. Kár, de ez van. Sajnálom, de engem ne terelgessenek, motozgassanak, meg elkobozzanak. Innen is üdvözlök mindenkit, ha megélem és nem lesz Tóth Gabi, jövőre találkozunk”

- írta egy olyan vendég, akinek már hagyománnyá vált a Bányásznapon való részvétel.

A rendezvénynek helyszínt adó Oroszlány polgármesteri hivatalához több megkeresés is befutott azzal kapcsolatban, hogy miért van szükség ezekre az intézkedésekre. A rengeteg érdeklődés miatt a település az alábbi közleményt adta ki a hivatalos Facebook-oldalán:

„A bányásznapi rendezvényről megjelent biztonsági szabályok eddig is életben voltak. Ezzel eddig Oroszlányon azért nem találkoztunk, mert nem nagyon voltak olyan nagy rendezvényeink, amelyeken ezeket be kellett vezetnünk. A nagyrendezvényekre külön szabályok vonatkoznak, amelyeket egyrészt rendelet szabályoz (pl. a közbiztonságra különösen veszélyes eszközökről szóló) másrészt a szervezők határozzák meg azokat. (...) Mint ahogy a korábbi Bányászati Múzeum területén megtartott rendezvényeknél, a szervezők most is a rendőrséggel közösen, a többi hazai nagyrendezvény gyakorlatát is figyelembe véve alakította ki a szabályokat, amelyet a katasztrófavédelem hagyott jóvá”

Kedves Oroszlányiak! A Bányásznapi rendezvényről megjelent biztonsági szabályok eddig is életben voltak. Ezzel eddig...

Posted by Oroszlány város hivatalos oldala on Friday, September 1, 2023


Közben a közösségi médiában is Tóth Gabiról és a tiltólistáról beszélnek az internetezők. Sokan felvetették már, hogy mivel a listán nem szerepel a tojás és a paradicsom, azzal kéne elmenniük a rendezvényre, hogy megörvendeztessék az énekesnőt egy kis ételesővel.

„Tojás nem tilos, tehát mindenkinél egy dobozzal legyen”

„Paradicsom és a tojás, a legjobb fegyverek”

A kommentszekcióban olyanok is olvashatók, akik arra szólítanak fel másokat, hogy ne menjenek el Gabiék koncertjére, míg mások azzal poénkodnak, hogy a Petőfi Zenei-díjjal jutalmazott énekesnő mennyire félhet a közönségétől.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás