promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Lehányták Tóth Gabit, petárdát vágtak hozzá a koncertjén
Borítókép:  TV2 Play
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Ijesztő dolgok történtek Tóth Gabi fellépésén.

Tóth Gabi most egy darabig nem tudja elkerülni, hogy ne ő legyen a központi téma. Az énekesnő és Krausz Gábor nemrég jelentették be, hogy 6 év után elválnak, és bár a problémáik biztosan korábban kezdődtek, most mindenki azon kattog, hogy Gabi félrelépett a Fricska Táncegyüttes egyik alapító tagjával, aki azóta oda is költözött hozzá szentendrei házába, amire annak idején 75 millió forintos hitelt vettek fel Gáborral.

Tóth Gabi eddig sem volt egy népszerű ember, de most még inkább megosztja a közvéleményt a viselkedése - kérdés, hogy ez mennyiben lesz hatással a Sztárban sztár leszek! új évadának nézettségére, ami szeptember első hétvégéjén indul majd a TV2-n.

Gabi korábban évekig bloggolt a család.hu-ra: egyszer például az élete furcsa kettősségét osztotta meg az olvasóival.

„Furcsa kettősségben élek, nagy a kontraszt a két világ között, ami a mindennapjaimat jellemzi. Mondhatnám, hogy már megszoktam, de hazudnék, mert ez így nem igaz. A mai napig nagyon izgulok például minden fellépés előtt. Akkor is, ha a Palkonyán állok 40-50 ember előtt, és akkor is, ha a fent említett 13 ezer ember elé kell kiállnom az Arénában”

Ezen az oldalon írt azokról az ijesztő esetekről is, amik egy-egy fellépésén történtek meg. Egyszer például valaki egy sörös üveget hajított hozzá, de akadt olyan is, aki meggyújtott petárdát vágott hozzá. Szerencsére nem találta el, és a biztonsági emberek is gyorsan közbe avatkoztak. De az egyik legemlékezetesebb az volt, amikor egy céges bulin lehányták az énekesnőt. Ugyanis egy elegánsan felöltözött nő odament hozzá - vélhetően gratulálni akart Gabinak a koncertje után -, de amikor kinyitotta a száját, szó nem jött ki rajta, csak a vacsora.

„Magyarul lerókázott. Ott tanultam meg, hogy a diszkrétnek induló, elegáns céges bulik tudnak a legveszélyesebbek lenni…”

- írta akkor Gabi.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás