promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Váratlan helyről kapott üzenetet Tóth Gabi és Krausz Gábor, ez megváltoztat mindent?
Borítókép:  Profimedia/Illusztráció
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Nagyon sok negatív kritika jött a digitális térben, csupán kevesen emelkedtek fölül ezen.

Az elmúlt pár hétben nem volt olyan nap valószínűleg, hogy akár egyetlen magyar is tudott volna úgy böngészni a digitális térben hírek után, hogy ne jött volna szembe vele Tóth Gabi, Krausz Gábor, Papp Máté Bence vagy éppen a Fricska Táncegyüttes neve. Persze ze nem csoda, hiszen a nagyközönséget váratlanul érte az, ami történt az álompárral. A hír bejelentése kapcsán pedig azonnal jelentek meg a kritikák, sok híres médiaszemélyiség is megszólalt a közösségi terekben, hogy kifejtse véleményét a történtekről. Ezzel párhuzamosan pedig több portál újra és újra felfedez régi, elfeledett képeket,

videókat vagy eseményeket Krausz Gábor és Tóth Gabi kapcsolatából.

Ám csak nagyon kevésszer érkezik olyan vélemény, ami egy kcisit elemelkedik a kritikától. Most Hodász András írta le véleményét az NLC oldalán. Hodász András úgy is fogalmazott a véleményében, hogy "Egy életút megtörése sosem könnyű". Az egykori pap már a cikk legelején megírja, hogy nem fog beállni a sorba, akik most gúnyolódnak Tóth Gabin és Krausz Gáboron. A hosszú véleménycikkben fejti ki, hogy miért van ezen az állásponton.

Mint fogalmaz:

"Nemcsak azért, mert hivatását elhagyó papként nem lenne éppen hiteles, hanem mert alapvetően nem értek egyet azzal, hogy mások életének nehézségein bárki is kárörvendjen."

Majd így folytatja:

"Van ebben a világban elég szenvedés, nem kell, hogy még meg is nehezítsük egymásét."

Hodász András arra is kitér, hogy fontos azt is megtanulni, hogy nem kell lecsapni a magas labdát, még akkor sem, ha bőven akad magas labda, és Tóth Gabi magas is dobált fel bőven ezekből. Mint mondja, két ember válása krízis, és a történet minden szereplője szenved. Hodász András reflektál természetesen az előző hetek kritikai terméseire is, mint mondja:

"Az elmúlt hetek bőséges publicisztikai termékeivel és a kommentelők meggyőződésével ellentétben pedig azt gondolom, hogy nem etikus belerúgni abba, aki már úgyis a padlón van"

A teljes cikk az NLC-oldalán olvasható el.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás