promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Varga Judit miatt lángolt fel a háború Hajdú Péter és Havas Henrik között: a két tévés teljes erővel egymásnak feszült, ebből egyikük nagyon rosszul fog kijönni
Borítókép:  Profimédia/Illusztráció
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Lélegzetvisszafojtva várja az ország mi lesz ennek a vége, Varga Judit szította fel az indulatokat.

Szeretjük azt gondolni, hogy a magyar sztárvilágban mindenki kedvel mindenkit, ám gyakran olyan elképesztő indulatok húzódnak meg akár még a kollégák között is, amiről nekünk nézőként fogalmunk sincs. Vannak, akik ezt normális keretek között tudják tartani és elfogadják, hogy nem lehet mindenki mindenkinek szimpatikus, ám habitustól függően akadnak olyanok, akiknek eszük ágában sincs titkolni azt, hogy mit gondolnak egy adott emberről. Tovább nehezíti a dolgot, ha ráadásul együtt is dolgoznak, egy csatornánál, ilyenkor még kellemetlenebb az ellenségeskedés: ebben a cipőben jár Hajdú Péter és Havas Henrik is. Utóbbi kezdte a csatározást, amikor is kijelentette, hogy szerinte Hajdú Péter tehetségtelen, idegesítő, éppen emiatt nem nézi az akkor még az ATV-n futó műsorát, a Frizbit.

Hajdú erre még kulturáltan felelt, jelezte, hogy nem szép dolog egy munkatársat kritizálni, de különösebben nem hatja meg Havas véleménye. Kivételesen elegáns megoldás volt tőle, hogy meghívta a Tanár urat abba a műsorba, amit oly hevesen bírált: Havas Henrik pedig elfogadta a Frizbiben való szereplés lehetőségét, de előre jelezte, hogy igazán kritikus lesz a műsorvezetővel és nem fogja véka alá rejteni a véleményét, ha valami nem tetszik neki. Az adás lezajlott, ám a csatabárdot ezután sem tudták elásni: Havas Henrik folyamatosan bírálta Hajdú Pétert, nézettségi adatokkal dobálózott, válogatott sértő jelzőket aggatott rá a Frizbi házigazdájára. Ezek ellenére is elcsitult a vita, egészen az ominózus Varga Judit interjúig, amikor is Havas Henriknek ismét eszébe jutott elővenni szeretettel ekézett volt kollégáját: Dömsödi Gáborral közös podcastjében reagált az egész országot lázban tartó interjúra, melyben azt találta mondani Hajdúra, hogy egy teljesen tehetségtelen műsorvezető.

A válasz nem maradt el, a Beköltözve Hajdú Péterhez egyik adásában vágott vissza a riporter. Éppen G.w.M volt az adás vendége, amikor a beszélgetés hevében nemes egyszerűséggel az ország legtehetségtelenebb tévésének nevezte Havas Henriket. Természetesen erre is reagált Havas és elmondta, hogy díjai, könyvei őt igazolják és egyáltalán nem szeretne ezzel a továbbiakban foglalkozni. Majd Hajdú erre is válaszolt, nemes egyszerűséggel jelezte, hogy szerinte a díjakat nem minden esetben a tehetség alapján adják, sokkal inkább a szakmában töltött idő és a kapcsolati rendszer az, ami számít. Azt is elmondta, hogy szerinte a véleményvezér karaktere miatt jutott el oda, ahol most van, ezt pedig nem értékelte teljesítményként.

Kérdéses, hogy hová fajul ez a kettőjük közötti ellentét, mindenesetre nem elegáns egymás lejáratása és a felnőtt férfiakhoz nem méltó üzengetés sem. A Frizbi adását, melyben a két tévés egymásnak feszül, ide kattintva érhető el:

Forrás: Story magazin

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás