promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Titokzatos feleségéről vallott Havas Henrik: Mary már több mint 50 éve a tévés hű társa, de mostanáig szinte semmit nem lehetett róla tudni
Borítókép:  Youtube
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Havas Henrik már több mint 50 éve boldog házasságban él a feleségével.

Havas Henrik gyakran kerül a bulvárlapok címlapjára őszinte és szókimondó stílusával, amely sok évtizedes pályafutása alatt már nem egy botrányt váltott ki körülötte. Legutóbb például  Hajdú Péter most már a YouTube-on elérhető műsorában a Frizbiben került kisebb összetűzésbe Dömsödi Gáborral, akiről a műsorban egyszerűen kijelentette, hogy olyan sötét, mint az éjszaka.

Erről az összetűzésről alábbi cikkünkben bővebben is beszámoltunk:

Akad azonban olyan része is az életének, amiről a 74 éves tévés csak nagyon ritkán beszél, ez pedig a magénélete. Így sokan talán nem is tudhatják, de Havas Henrik már több mint 50 éve boldog házasságban él feleségével, Székelyi Máriával, aki mindössze 17 éves kora óta a műsorvezető társa jóban-rosszban. Havas nejét talán úgy lehetne jellemezni, mint Columbo felügyelő feleségét, Havasnét már többször is megemlítette interjúkban a férje, az asszony ugyanakkor a reflektorfényt kerüli így csak nagyon kevés dolgot lehet róla tudni.

Annyi azonban bizonyos, hogy a házaspárnak 1972-ben megszületett a fiuk, aki a Henrik nevet kapta, 1974-ben pedig egy lánygyermekkel, Nikolettával bővült a család. A gyerekeke pedig azóta unokákkal is megajándékozták már a szüleiket. 

Havas Henrik néhány évvel ezelőtt azért néhány mondatban mesélt házasságáról, akkor a következőképp jellemezte kapcsolatát feleségével:

Amikor összeismerkedtünk, nagyon fiatalok voltunk, óriási szerelem volt köztünk, ez az alapja a házasságunknak. Aztán megöregedtünk, legalábbis én, és azóta teljesen kiegyensúlyozott a kapcsolatunk. Hogy mi volt a kettő között, arról inkább nem mesélek

– mondta a Best magazinnak adott interjújában még 2020-ban.

Bár kapcsolatukról csak keveset lehet tudni, az a televíziós személyiség szerint teljesen biztos, hogy Havasné olyan életet élhet mellette, mint kevés feleség a férje oldalán,

nem anyagiakról beszélek, inkább hangulatról. A mai napig sokat nevetünk. Azt is szeretem, hogy reggelente ágyba hozza a kávémat, figyel rám, arra is, hogy bevegyem a vitaminjaimat…

- hangsúlyozta Havas.

A szókimondó műsorvezető mellett tehát mint látszik egy percet sem unatkozik a felesége, de azt azért mindenképp ki kell hangsúlyozni, hogy Mary is sokat tett azért, hogy elbűvölje majd egy életen át megtartsa Henriket.

Az asszony kitartása és türelme is páratlan. Férje állítása szerint már az első percben meglátott benne valamit, bár arról neki fogalma sincs, hogy mi az.

Havasné viszont mindig is helyes, csinos, simogatni való nő volt!

– vallotta be a Storynak néhány éve Havas, aki akkor azt is elárulta, hogy már jó néhány éve nem alszanak együtt feleségével, ennek azonban egy igen egyszerű oka van, mégpedig a 2011-es operációja.

Vastagbélrákkal műtöttek, és a beavatkozás után még jó ideig kilógott egy zacskó belőlem, ami nem volt túl gusztusos. Havasné azt mondta, hogy őt nem érdekli, engem viszont zavart, úgyhogy átköltöztem a másik szobába, és azóta is ott ragadtam

- mesélte a lapnak Havas.

Havas Henrik néhány évvel ezelőtt Kadarkai Endre műsorában mesélt őszintén karrierjéről és magánéletéről, amit most alább te is megtekinthetsz!

Forrás: Femina /Wikipédia

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás