promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Havas Henrik durván megalázta a TV2 műsorvezetőjét, egymásnak esett a két tévés legenda - a színfalak mögött még jobban eldurvulhatott a kemény adok-kapok
Borítókép:  YouTube/ Frizbi TV
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Havas Henrik és Dömsödi Gábor durván összecsapott egymással, záporoznak a kiakasztó megjegyzések Hajdú Péter műsorában.

Havas Henrik egyáltalán nem arról híres, hogy ne mondaná ki azt, amit gondol. Fordult már elő olyan, hogy mások számára igencsak megbotránkoztató módon fejtette ki a véleményét. Erre nagyon jó példa, amikor a Liptai Claudiával élő adásban veszett össze, amiért burkolt megjegyzést tett egy hölgyre, hogy bizony van miből lefogynia. A jelenet a következő videóban látható:


Ezenkívül sokan emlékezhetnek arra is, amikor a Legyen Ön is Milliomosban is feltűnt, miatta pedig még a szabályokat is átírták. Vágó István ugyanis két felezőt is adott a tévésnek, ez pedig egyszer sem fordulhatott elő ebben a műsorban. Természetesen az ilyen esetek csak akkor fordulhatnak elő, amikor hírességek szerepelnek műsorokban, az összegyűjtött összeget ugyanis legtöbbször nem maguk vihetik haza, hanem jótékony célra ajánlják fel.

Mindez már nem most történt, de 2024-ben sem maradhat ki senki egy jó Havas-féle vitából. Hajdú Péter ugyanis úgy döntött, hogy a YouTube-on elérhető műsorába, a Frizbibe, a televíziózás két legendáját hívja meg. Vagyis a következő beszélgetés Havas Henrik és Dömsödi Gáborral karöltve fog lezajlani, a durva megjegyzések pedig egyáltalán nem maradnak ki belőle, ez már az előzetesben is kiderült.

A két tv-s sok mindenben nem ért egyet, vita is kialakult közöttük, csak úgy záporoztak az olyan megjegyzések, hogy  buta vagy épp az, hogy demagóg. De mégis az előzetes egyik legdurvább pontja az volt, amikor Havas Henrik egyszerűen kijelentette, hogy társa olyan sötét, mint az éjszaka. Ezt a kijelentését pedig Gábor mondatai hallatán tette, ugyanis Dömsödi azt mondta rá, hogy az a baj vele, hogy állandóan provokál.

„Gáborral nincs semmi baj, csak buta. De olyan buta, mint a sötét éjszaka. Olyan demagóg vagy, hagyjuk a francba ezt az egészet. Egyszerűen veled nem lehet beszélni. Annyi hülyeséget összehordasz, hogy én csak nézek”

- jelentette ki Havas.

Annyira erős mondatokat vágtak egymáshoz, hogy egyáltalán nem kizárt, hogy a konfliktus még akkor is folytatódott, amikor véget ért a forgatás. Az is előfordulhatott, hogy még jobban eldurvultak az indulatok kettőjük között.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás