promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Havas Henrik tévétörténelmet írt, és erről számtalan néző nem is tudott
Borítókép:  RTL Klub official
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Havas Henrik olyan lehetőséget kapott Vágó Istvántól, ami soha senkinek nem adatot meg a Legyen Ön is Milliomosban.

Anno rengetegen követték a Legyen Ön is Milliomost az RTL Klubon, ami az egyik legnépszerűbb tévéműsor volt Magyarországon. Azért is sújtott le tengernyi rajongót, hogy hazánk legnagyobb kvízmestere, Vágó István elhunyt. Azt jelenleg még mindig nem hozták nyilvánosságra, hogy televíziós legenda miért halt meg.

Magyarországon a Legyen Ön is milliomos még 2000-ben indult el a hódító útjára. A műsorban később Fábry Sándor váltotta Vágó Istvánt, de az a formula eléggé megbukott. Később megpróbálták meg az egészet Friderikusz Sándorral, majd Gundel Takács Gáborral, de eldőlt, hogy a kvízjátéknak már nincs visszaút.

Az RTL úgy döntött, hogy egy kis emléket állít Vágó Istvánnak, így vasárnap este, főműsoridőben leadták a Legyen Ön is Milliomos egyik különkiadását. Ebben a másik egyik népszerű show, a Heti hetes nagyágyúi ültek be a kvízshow székébe.

Természetesen mindenki lehetőséget kapott, és a sztárok valamilyen jótékony célra ajánlhatták fel a nyereményüket. Sokan nem is tudták, hogy Havas Henrik a szemüvegének a szárvégét rágcsálgatva tévétörténelmet írt anno.

A Legyen Ön is Milliomos különkiadásában mindenki kapott valamilyen „személyes” kérdést, amiben például szerepelt a neve. Havas Henriket azonban már a 10 ezer forintos lépcsőfoknál megizzasztották.

A kérdése ez volt: hányadik Henrikkel kezdődött a Tudor-dinasztia?

  • A: V.
  • B: VI.
  • C: VII.
  • D: VIII.

Valószínűleg Vágó István is érezte, amit Verebes István is megjegyzett, hogy maga a kérdés nem túl jó szándékú. Havas Henrik emiatt rögtön igénybe vette a felezőt, de még ezután is bizonytalan volt.

Vágó István a különkiadásban olyat tett, mint még soha, és felajánlott a hírességnek még egy felezőt. Ez ugyebár még sosem fordult elő a Legyen Ön is Milliomosban, szóval Havas Henrik gyakorlatilag tévétörténelmet írt.

A második felező azt is jelentette, hogy a válaszlehetőségek között csak az maradt bent, ami a jó válasz. Havas Henrik ezt már megjelölte, és így tovább tudta gyűjteni a forintokat.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás