promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Döbbenet: kiderült, mennyi Havas Henrik nyugdíja
Borítókép:  YouTube (screenshot)
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Havas Henrik elárulta, mennyi nyugdíjat kap.

A KSH adatai szerint Magyarországon az öregségi nyugdíjat kapók ellátásnak átlagos összege 164 102 forint. A hivatalos adatok szerint a legmagasabb átlag Budapesten (195 983 Ft), Fejér megyében (171 716 Ft) és Pest megyében (170 902 Ft), míg Békés megyében (147 179 Ft), Szabolcs-Szatmár-Bereg megyében (147 093 Ft) és Bács-Kiskun megyében (146 053 Ft) a legalacsonyabb.

Manapság egyre többen döntenek a nyugdíj-megtakarítás mellett, egyre többen nyitnak valahol számlát, hiszen nem tudni, hogy mire elérik a nyugdíjas kort, milyen összegre számíthatnak majd havonta, és az pontosan mire lesz majd elegendő. Az elszabadult energia-, élelmiszer-, és egyéb árak miatt most sincsenek könnyű helyzetben a nyugdíjasok, és ki tudja, mit hoz még a következő pár év. Nagyon sokan vannak, akiknek 100 ezer forint alatt kell boldogulniuk minden egyes hónapban.

Olykor-olykor fény derül arra, hogy a magyar hírességek, egykori televíziós-, és közszereplők közül kinek mennyi a nyugdíja. Hernádi Juditról márciusban derült ki, hogy csupán közel 60 ezer forint a nyugdíja, most pedig a Heti Hetes egy másik szereplőjéről, Havas Henrik pénzügyeiről hullt le a lepel.

Az egykori televíziós személyiség a BEST Magazinnak árulta el, hogy pontosan mennyi a nyugdíja.

„350 ezer forint a nyugdíjam. Ez nagyon szép nyugdíj, az a baj, hogy a több mint kétmillió nyugdíjasból tavaly mindössze 22 ezer embernek volt csak ennyi. Gondolom, a helyzet idén sem lett jobb”

- fogalmazott Havas Henrik.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás