promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Vágó István majdnem felrobbant a Legyen Ön is Milliomosban – Sebestyén Balázs hozta össze neki a kíméletlen átverést
Borítókép:  RTL
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Vágó Istvánt Sebestyén Balázs húzta be a csőbe anno, és tudta is jól, mivel kell az őrületbe kergetnie a Legyen Ön is Milliomos műsorvezetőjét.

Szinte egész Magyarország gyászolt, mivel egy olyan tévés legenda távozott, aki mindenkinek a szívéhez közel tudott kerülni. Pontosan egy héttel ezelőtt meghalt Vágó István, hazánk egyik kedvenc kvízmestere.

A közönségkedvenc műsorvezető alapból hatalmas televíziós múlttal rendelkezett, de a többség a Legyen Ön is milliomos miatt emlékezik rá. Természetesen az Ő egyedi stílusa és szakmaisága is kellett ahhoz, hogy az RTL Klub akkori showja a csúcsra tudjon jutni.

Vágó István a tragédia előtti este Facebookra is posztolt, és rengeteg terve volt a jövőre nézve is. Az egykori műsorvezető halálának pontos okáról még nem tudni semmit, de valamilyen váratlan egészségügyi probléma léphetett fel, az újraélesztése pedig már sikertelen volt. Az egykori tévés sosem félt az elmúlástól, de a betegségtől igen, de úgy néz ki ez elkerülte, mivel nem lehetett tudni semmi olyasmiről, hogy bármi baja lenne.

Az RTL-en vasárnap műsorváltozás lesz, ugyanis egy Legyen Ön is milliomos különkiadással emlékezik meg a csatorna az egykori műsorvezetőjéről. Ebben a Heti Hetes régi sztárjai voltak a játékosok.

Vágó István feltűnt néhány másik RTL-es műsorban, és Sebestyén Balázs is kitalált neki egy olyan szívatást, ami nagyon betalált. A műsorvezető a Kész átverés show áldozata volt anno. Itt a játékos a számmisztikával akarta megválaszolni a kérdéseket, és hát be is jött neki. Mivel Vágó István abszolút nem hisz ezekben a spirituális dolgokban, így elég hamar ki lehetett őt billenteni a nyugodtságból.

Magyarország kvízmestere a Szkeptikus Társaság alapítója is volt, így nem csoda, hogy nem tetszett neki, hogy Mónika az égiek segítségével tippelte be a jó válaszokat a Legyen Ön is Milliomos stúdiójában.

Sebestyén Balázs persze a végén inkább puszit kapott, Vágó pedig örült, hogy vége van az egész misztikus kalandnak. Ez egy olyan átverés volt, amire még öregkorában is szívesen emlékezett vissza.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás