promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Vágó István ezt gondolta a halál utáni életről – a Legyen Ön is milliomos egykori műsorvezetőjének rendhagyó meglátása volt
Borítókép:  RTL
Élet
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Nem meglepő, hogy Vágó István inkább szkeptikus volt a halál utáni élet kérdésében.

Ahogy a Promotions.hu is beszámolt róla, szombaton, 74 éves korában elhunyt Vágó István, Magyarország egyik kedvenc kvízmestere. Alapból hatalmas televíziós múlttal rendelkezett, de a többség a Legyen Ön is milliomos miatt emlékezik rá, aminek a fénykorában ő volt a műsorvezetője, és rengeteget tett az RTL műsorának a sikeréért.

Vágó István halála tényleg derült égből villámcsapásként jött, mivel a tragédia előtti este Facebookra is posztolt, és rengeteg terve volt a jövőre nézve is. Az egykori műsorvezető halálának pontos okát még nem lehet tudni, de valamilyen váratlan egészségügyi probléma léphetett fel, az újraélesztése pedig már sikertelen volt.

Magyarország kvízmestere a Szkeptikus Társaság alapítója is volt. Vágó István mindig a tudományban hitt a legjobban, és mindig azt szerette, ha valami tényekre van alapozva. Természetesen a Legyen Ön is Milliomos egykori műsorvezetőjét is foglalkoztatta a kérdés, hogy mi van a halál után.

Amikor az édesapját kétszer is visszahozták az életbe, ki is faggatta, hogy volt-e halálközeli élménye, de azt válaszolta, hogy nem, egyszerűen nem emlékezett semmire, ami az újraélesztésénél történt. Vágó Istvánt ez a dolog csak megerősítette abban, hogy nem vár ránk semmi a halálunk után.

Az egykori műsorvezető arra is alapozott, hogy nincs arra vonatkozó konkrét információja, arra vonatkozó tényanyag, hogy lenne valami. Ettől függetlenül ez is pozitív irányba terelte a gondolatait, mert úgy gondolta, hogy most kell élnünk.

„Hogy néz ki az a világ, amiről én nem tudok semmit? Ezt nagyon nehéz megmagyarázni, én is sokszor gondolkozom ezen. Hogy ha majd egyszer nem leszek, minden ugyanúgy megy tovább? Rossz hírem van, igen!”

- mondta Vágó Istán R. Kárpáti Péter, Élet az élet után című dokumentumfilmjében.

A Legyen Ön is milliomos legendája azt is hozzátette, hogy inkább annak van értelme, hogy ezt a ránk szabott kicsi időt, próbáljuk kellemesen, békében, barátságban eltölteni.

Vágó István sajnos már tudja a mindenkit görcsösen érdeklő választ, hogy mi is van a halál után. Még szomorúbbá teszi az egészet, hogy még voltak tervei itt a Földön, és tényleg nem volt felkészülve a távozásra.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás