promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Elhunyt Vágó István, a Legyen Ön is milliomos egykori kvízmestere
Borítókép:  RTL (screenshot)
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

74 éves korában elhunyt a legendás Vágó István.

Váratlanul elhunyt Vágó István, a magyar televíziózás egyik legikonikusabb alakja, akit sokan csak a Legyen Ön is milliomos című műsor kvízmestereként ismertek. A híresség 74 évesen halt meg szombatra virradó éjjel, rengetegen kedvelték és tisztelték őt. Egész Magyarország gyászolja a legendás tévést, aki sokak számára taposta ki az utat hazánkban – sokan példaképként tekintettek rá a médiában.

Egyelőre még nem lehet tudni, hogy pontosan mi okozta Vágó István váratlan halálát, de amint megtudjuk, tájékoztatjuk kedves olvasóinkat.

Vágó István hosszú évtizedek óta látható volt a tévék képernyőjén, olyan ismert műsorok fűződnek a nevéhez, mint például a fent említett Legyen Ön is milliomos, Álljunk meg egy szóra! vagy A Nagy Tudáspróba, Az Ország Tesztje, de még hosszasan sorolhatnánk, hiszen számtalanszor bizonyította már tehetségét. Több fronton is kipróbálta magát az évek alatt, könyveket is írt, számos díjat nyert, de a legtöbben valószínűleg a meghatározó tévés munkái miatt fognak emlékezni rá.

Aki szeretné felidézni Vágó István munkásságát, az könnyedén megteheti, hiszen a YouTube tele van részletekkel a műsoraiból, szerepléseiből, de az alábbi cikkünkben is van egy mókás jelenet a Legyen Ön is milliomos egyik adásából, ami hatalmas népszerűségnek örvend a magyar nézők között, hiszen vicces és még érdekes is:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás