promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Legendás visszatérés az RTL-en, magyarok százezrei nézik majd ezt vasárnap este
Borítókép:  rtl.hu
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Egy napon tér vissza a Legyen ön is milliomos és a Heti hetes az RTL-re.

Az RTL méltó módon vesz búcsút az április 29-én elhunyt Vágó Istvánról. A csatorna a Fókusz Plusz-ban jelentette be, hogy május első hétvégéjén egy rendkívüli műsorváltozás lesz, hiszen

újra műsorra tűzik a Legyen Ön is milliomos-t.

Mind ez idáig nem lehetett tudni, hogy ez pontosan milyen ismétlés lesz, sokan arra tippeltek, hogy egy válogatást fognak összevágni az RTL-nél, amiben a népszerű kvízműsor legjobb pillanatait élhetjük át újra, de a csatorna még ennél is jobbat talált ki.

Május 7-én, 19 órakor azt a 2001-es, több, mint kétórás különkiadást láthatják a nézők, amiben a Heti hetes szereplői játszottak. Annak idején ugyanis Vágó István vendégszerepelt a Heti hetes egyik adásában, ahol - ahogy ő fogalmazott - nem bántak vele igazán kesztyűs kézzel, így aztán nem sokkal később a saját műsorában "vett revansot".

Ez a különkiadás sokáig teljes egészében elérhető volt a legnagyobb videómegosztó oldalon, de sajnos ma már csak egy rövidített verzió lelhető fel. Viszont ez egy remek alkalom arra, hogy visszanézzük ezt az adást, ráadásul az RTL nagyot húzott ezzel a döntésével, hiszen

egy napon hozza vissza nemcsak a Legyen Ön is milliomos-t, de az eredeti Heti hetes-t is.

Bár ez az ismétlés elsősorban Vágó István emlékére kerül adásba, nem szabad megfeledkezni Bajor Imréről sem, aki 9 éve hunyt el. A különkiadásban mindegyik Heti heteses játszik, elsőként éppen az ország szeretett "kicsi huszára".

A Legyen Ön is milliomos legemlékezetesebb adásának ismétlése 19 órától 22 óráig fog tartani az RTL-en.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás