promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Ritka felvétel került elő Vágó Istvánról, így még sosem láthattuk a legendás műsorvezetőt
Borítókép:  TV2 (via 24.hu)
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Vágó István akkor is higgadt tudott maradni, mikor más már üvöltözött volna.

Április 29-én az egész országot megrázta a hír, hogy 74 éves korában elhunyt a magyar televíziózás egyik legikonikusabb alakja, Vágó István, akit a legtöbben valószínűleg a Legyen Ön is milliomos című műsor kvízmestereként ismertek. Rengeteg híresség megszólalt a műsorvezető halálával kapcsolatban, többek között Puzsér Róbert is írt róla pár sort – a kritikus sokakat meglepett az írásával.

Vágó István valóban egy legendás tévés volt, aki hosszú évtizedeken át bizonyította tehetségét a képernyőkön. Halála után is szinte csak jót lehet hallani róla, rengetegen felnéznek rá és példaképüknek tekintik őt. Emléke örökké velünk marad, illetve a felejthetetlen tévés pillanatait is bármikor feleleveníthetjük YouTube-on, vagy a többi videós platformon – most is előkerült róla egy ritka felvétel, amin egy olyan oldalát láthatjuk, amit eddig talán még soha.

A videón az látható, ahogy egy motoros gyorsan megindul, majd véletlenül, egy nagy csattanás kíséretében leviszi egy mellette közlekedő autó visszapillantó tükrét, ennek hatására pedig nagy dudálás tör ki. A kétkerekű jármű megáll, majd elé kanyarodik a balesetet szenvedett kocsi, aminek az anyósülésén maga Vágó István ül, aki kicsit kiakadva, de még így is összességében nagyon higgadtan mondja a delikvensnek, hogy:

„A halálba rohan? Miért csinálja ezt?”

A kommentelőket teljesen lenyűgözte Vágó István nyugodt, kifejezetten emberséges viselkedése és megnyilvánulása, hiszen sokan ilyenkor már rég kiszálltak volna a kocsiból, és elkezdtek volna minimum üvöltözni a motorossal. Ez is bizonyítja, hogy a műsorvezető milyen intelligens, megfontolt volt még a legkellemetlenebb szituációkban is, amikor más már rég elveszítette volna a fejét.

Itt lehet megnézni a fent ismertetett esetet:

Akit érdekel egy másik különleges videó, amiben Vágó István a halál utáni életről beszél, az alábbi cikkünkben megnézheti:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás