promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Havas Henrik olyan helyen tapizta Oszvald Marikát, hogy megharapta a színésznő
Borítókép:  rtl.hu
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Oszvald Marika többször megharapta Havas Henriket, miután megtapogatta őt.

Pénteken véget ért az RTL újfajta Activity-je, aminek nem valószínű, hogy lesz folytatása, mivel borzasztó nézettsége volt mindvégig. A nézők hamar megunták a bohóckodó celebeket, aki többet sztoriznak magukról, mint amennyit játszanak. Ráadásul számtalan alkalommal került elő olyan téma, ami nem éppen főműsoridőbe való. Szabó Zsófi és Schumacher Vanda például egy extrém pózt mutattak be az egyik adásban.

Az utolsó részben már jóval visszafogottabb volt a játék, amiben olyan hírességek játszottak, mint Bódi Sylvi, Kiszel Tünde, Schobert Norbi, Ábel Anita, Nádas György, és Havas Henrik. De az egyik játék miatt Oszvald Marika is beugrott, de azért, hogy alaposan megtréfálja a játékosokat.

A Tipi-Tapi játékban Havas Henriknek és Ábel Anitának kellett benyúlnia a rejtélyes dobozba, nem is sejtve, hogy Oszvald Marika lapul benne. A tanár úr ráadásul fájdalmas élményt is szerzett, amikor a színésznő többször megharapta.


Ebben az adásban Bódi Sylvi újra elmesélte azt, amikor egy csapat óvodás toppant be egy fotózására: épp szexi fotókat készítettek róla egy tropicariumban, mikor annyira elszaladt a stábbal az idő, hogy nem vették észre: már másokat is beengedtek a „dzsungelbe”. Sylvi ráadásul épp egy fáról lógott egy szál bikiniben, amikor egy ovis csapat jelent meg alatta.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás