promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Kegyetlenül szétalázta Friderikusz Sándort Havas Henrik, botrány van készülőben
Borítókép:  Sajtóklub
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Havas Henrik keményen beszólt Friderikusz Sándornak.

Hatalmas botrány van készülőben a magyar hírességek világában. Havas Henrik váratlanul kirakott egy olyan posztot, amiben kegyetlenül beszólt Friderikusz Sándornak és Náray Tamásnak. Az egykori televíziós nem először áll bele páros lábbal a kortársaiba, korábban konkrétan lehülyézte Vágó Istvánt is, miután nem tudta elcsábítani a kvízprofesszor feleségét.

A tanár úr azután írta ki ezt a bejegyzést, hogy látta Friderikusz legutóbbi műsorát, aminek vendége Náray Tamás volt. Havas Henrik rögtön azzal kezdte, hogy tehetségtelennek nevezte mindkettőjüket, aztán részletekbe menően kifejtette, hogy mi is a problémája velük.

Bár okfejtése elején kikötötte, hogy mind Friderikuszt, mind Náray-t felkészült szakembereknek tartja, nem rejtette véka alá a véleményét, hogy sokkal tehetségesebbnek tartja magát náluk. Szerinte Friderikusz Sándor mindent tud a televíziózásból, ami őt soha sem érdekelte.

„Odafigyel a díszletre, a kellékekre, gondja van a fényre és a hangra, a legjobb szakemberek készítik számára a háttéranyagokat. Rajta kívül egyetlen embert, Forró Tamást ismertem, aki úgy tud feltenni kérdéseket, hogy azt se tudja, miről van szó, és ami számomra igazán lenyűgöző – legalábbis ezt mondják – saját maga vágja meg az anyagait. Ez azt jelenti, hogy óriási türelemmel szerkeszt, tudja, hogy mi a fontos és mi az, amit ki kell hagyni. Azt a laikusok számára jegyzem meg, hogy ez egyszerűen sziszifuszi munka. Szóval, ő szinte mindent tud a televíziózásról, amihez én hülye vagyok, csak az a kis apróság hiányzik belőle, ami viszont bennem megvan, a tehetség”

- fogalmazott Havas, aki szerint ha annyi alázat és szorgalom lett volna benne, mint Friderikuszban vagy mondjuk Frei Tamásban, akkor már irodalmi Nobel-díjas lenne.

Ezek után elismerte, hogy Náray Tamás kiváló szakember, aki jól érti a divatszakmát, de a festményeitől már nem volt ennyire elájulva.

„Az unokaöcsém frissen elkészült, méregdrága házában ugyanilyeneket láttam múlt szombaton”

- ezt követően pedig még a könyveinek eladási számával is példálózott, hogy még az ő erotikus könyveit is többen vették annak idején, mint Náray szerzeményét.

Havas Henrik posztjának teljes szövegét IDE kattintva olvashatjátok el, alább pedig megnézhetitek Friderikusz és Náray beszélgetését, ami miatt Havas Henrik posztolni votl kénytelen.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás