promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Havas Henrik lehülyézte Vágó Istvánt, miután rányomult a feleségére
Borítókép:  TV2 Play
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Havas Henrik el akarta csábítani Vágó István feleségét.

Havas Henrik és Vágó István régóta ismerték egymást, és bár sokan barátoknak hitték őket, sokszor egyértelműsítették, hogy nem kedvelik egymást. Hogy mi okozta a feszültséget a két televíziós személyiség között, azt sokáig titok fedte, de a kvízprofesszor 2010-ben megjelent könyvében fény derült az igazságra.

A Kinyitom a számat! című kötetben leírta, hogy egy Heti hetes-bulin Havas egyfolytában az ő feleségével, Nyuszival beszélgetett. Néhány nappal később, mikor a tengerparton nyaraltak, hallotta, hogy a felesége folyamatosan SMS-eket kap. Mikor megkérdezte tőle, hogy ki irogat neki ennyit, Nuszi közölte, hogy Havas Henrik, aki találkozni akar vele. Ezután a Tanár Úr közölte Vágó hitvesével, hogy nem zavarja őt, hogy foglalt.

Bár a csábítás nem sikerült, Vágó nem tudta megállni, hogy ne reagáljon Havasnak, ezért ő maga válaszolt neki SMS-ben:

„Kedves Henrik! Megértem a buzgalmadat, de nem kellene a hozományról beszélnünk, mielőtt a dologra áldásomat adom?”

Ezt követően Henrik még egyszer bepróbálkozott az asszonynál: éppen együtt ültek az autóban, mikor Havas felhívta a feleséget, hogy meginvitálja egy új rádióműsorba beszélgetőtársnak; a nő azonban elutasító választ adott.

Havas Henrik sokáig tagadta, hogy ezek a levelezések megtörténtek volna, hazugságnak nevezte mindazt, amit Vágó István állított róla. Sokáig nem is akart erről a témáról nyilatkozni, de egyszer mégis kivételt tett a Star magazinnal.

„Ez egy régi, szomorú történet. Vágóék valahol az Adrián nyaraltak, és Pista rajtakapta a feleségét, hogy velem sms-ezik. Pontosan emlékszem, arról tájékoztattam Juditot, hogy másna esős időre számítunk Pesten, úgyhogy valószínűleg moziba megyek. Szegény Pista! valamit félreértett. De hogy ezt miért kellett elújságolni egy bulvárlapnak, azt már én nem értem. Volt dolgom már néhány férjjel, de ilyen hülyével még nem”

- fogalmazott Havas.

(forrás: Blikk)

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás